Tesla зробить ключ-брелок для автомобілів платною опцією

0
40

Компанія Tesla припинить штатно комплектувати електромобілі Model S та Model X ключами-брелоками. Як пише CarBuzz, вже з липня охочим отримати традиційний ключ в пару до додатку для смартфона доведеться за нього доплачувати.

Стверджується, що незвичайна зміна комплектації стосується автомобілів, які були / будуть замовлені з липня. Доплата за ключ-брелок для Tesla Model X становитиме 175 доларів.

Як пише видання, рішення Tesla не обумовлено нестачею електронних компонентів. На думку керівництва Tesla, брелоками, які поставлялися з електромобілями за замовчуванням, власники машин практично не користувалися – вони віддають перевагу «цифровому ключу» на смартфоні.

Тому Tesla за рахунок виключення брелока зі стандартної комплектації розраховує зменшити обсяги його виробництва і тим самим заощадити деталі, а разом з ними і кошти.

Раніше з базової комплектації електромобілів Tesla зник ще один пункт – кабель для підключення до зарядних станцій. Його також пропонується замовляти окремо за додаткову оплату.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!