У Росії через санкції бракує автозапчастин, офіційні дилери ставлять вже використані – ЗМІ

0
406

Санкції проти Росії, введені у зв’язку з агресією проти України, призвели до браку запчастин в офіційних дилерів автовиробників. Про це 28 березня з посиланням на свої джерела повідомляє Motor Media Review (MMR).
“У російських офіційних дилерів добігли кінця деякі оригінальні запчастини та витратні матеріали до автомобілів. Через це дилери почали використовувати вживані та неоригінальні комплектуючі”, – ідеться у повідомленні.

За даними MMR, найскладніша ситуація склалася із запчастинами до автомобілів Volkswagen, Skoda, Porsche, BMW, Mercedes-Benz, Jeep та Mazda.

“Відразу в кількох дилерських центрах не виявилося деталей із багатьох позицій. Наприклад, працівники компанії заявили про відсутність фільтрів оливи для моделей марки Volkswagen. Аналогічна ситуація склалася і в одному з автосалонів марки BMW. Співробітники торгової компанії кажуть про нестачу комплектуючих для трансмісії кросовера X1. Переважна більшість дилерів країни-агресора закуповують неоригінальні розхідники”, – розповіло видання.

Відвантаження деталей російським споживачам заморозило приблизно 90% європейських постачальників автозапчастин, наголошує MMR.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!