Так, у бак автомобілів мирних жителів на заправках заливають з обмеженням не більше 20 л. У деяких випадках можуть залити і в каністри, хоча це не скрізь можна зробити. Це залежить від заправника і від того, хто знаходиться в машині. Українці один одного не кидають у біді – якщо в автомобілі жінки чи маленькі діти – співробітники заправок можуть увійти у становище та знайти вихід із ситуації, пишуть «Факти» .

Також зараз можна зняти готівку на заправках майже всіх великих АЗС – ОККО, Укрнафта, БРСМ-Нафта, WOG. Послуга називається готівкою на касі. На деяких заправках ліміт зняття збільшили до 6 тис. грн., за наявності таких грошей на касі.

Деякі заправки повністю перейшли на роботу для потреб ДСНС та армії, наприклад, Glusco. Заправки SOCAR заявили, що безкоштовно заправлятимуть автомобілі ДСНС і швидкі. Службові транспортні засоби в ОККО та WOG будуть обслуговуватися позачергово.

5 березня директор консалтингової групи А-95 заявив, що сьогодні у Харкові працюватиме три АЗС ОККО та три комплекси WOG.