Український споживач може придбати модель Skoda Fabia останнього покоління, пише Avtosota . Автомобіль зберіг упізнаваність, а його витрата палива становить приблизно 4,5 літри на сотню кілометрів пробігу.

Зовнішній вигляд

Зовнішній вигляд моделі кардинальних змін не отримав. Хетчбек, як і раніше, виконаний у незграбних формах з гострими гранями. З нововведень можна відзначити наявність світлодіодної оптики вже у стартовій комплектації.

Технічні характеристики

У початковому варіанті хетч для українців буде запропонований з літровим бензиновим 3-циліндровим двигуном продуктивністю 80 кінських сил. Коробка передач – механічна 5-швидкісна. Витрата бензину в змішаному режимі становить близько 4,5 літри на сто кілометрів шляху.

Трохи пізніше стануть доступні ще два силові агрегати: 110-сильний турбований двигун об’ємом 1,0 л і 150-сильний 1,5-літровий ДВЗ. В якості альтернативи «механіці» буде запропоновано роботизовану 7-діапазонну КПП.

Склад комплектацій та ціни

У стандартному наборі корисного функціоналу передбачається наступне: передні подушки безпеки, чотири роз’єми USB, сенсорний дисплей діагоналлю 6,5 дюйма, електричні склопідйомники та ін.

Щодо максимальної комплектації, то в її складі є таке:

  • Підсвічування салону;
  • 15-дюймові колісні диски;
  • Додаткові подушки безпеки;
  • Вставки зі шкіри у салоні;
  • Функція запуску двигуна з кнопки;
  • Віртуальна панель приладів (опціонально).

Вартість базової версії становитиме майже 422 тис грн, а топової – 490 тис грн.