Новини

Mitsubishi представить 7 новинок на автосалоні в Токіо

Share

У рамках концепції під назвою “Нова епоха, нові пригоди” марка Mitsubishi представить на автосалоні в Токіо 7 моделей, включаючи два концепт-кара під назвами K-EV X Style та Vision Ralliart. Про це повідомляє прес-служба японської компанії.

Першою новинкою від компанії Mitsubishi на автосалоні в Токіо стане Kei EV concept X-Style – це повністю електричний кей-кар нової генерації, в основі якого лежать безпека, надійність, а також комфорт та екологічність. Екстер’єр машини виконаний у двох відтінках: кузов у ​​чистому матовому синьому кольорі, а дах – у мідному, що нагадує обмотку двигуна електрокара.

Ще однією новинкою стане концепт Vision Ralliart, зовнішній вигляд якого відрізняється виразними мускулистими формами, виконаними за рахунок практичних переднього та заднього бамперів, а також збільшених передніх та задніх крил. Vision Railiart укомплектований 22-дюймовими колісними дисками та шинами великого діаметру, що забезпечує хороші ходові характеристики концепту.

При цьому оснащені аксесуарами Railliart моделі Outlander Railliart Style і Eclipse Cross Railliart Style сподобаються автомобілістам, які знаходяться в пошуку свого власного унікального стилю. Кузов машин виконаний в преміальному відтінку White Diamond, а передні, бічні та задні декоративні частини, а також спойлер на двері багажного відсіку пофарбовані в червоний колір, який спортивність екстер’єру автомобілів.

Також у Токіо японська марка покаже модель Delica D:5 Tough x Tough, яка оснащена комплектуючими та аксесуарами Railliart , що дає можливість ще більше підкреслити її агресивний позашляховий стиль. Кузов у ​​відтінку Black Mica доповнять виконаними в матовому чорному кольорі гратами радіатора та накладками на крила, а також червоними дзеркалами заднього огляду та накладками на «протитуманки».

Ще однією новинкою японського автовиробника стане Outlander Wild Adventure Style, який дозволяє водієві повною мірою насолодитися відпочинком на свіжому повітрі, застосовуючи оригінальні аксесуари, розроблені у співпраці з японською фірмою Ogawa. Кузов машини виконаний в яскраво сяючому на світлі кольору Black Diamond . Передні, бічні та задні декоративні частини, а також задній спойлер надають зовнішньому вигляду спортивного вигляду, а лонжерони, захист заднього бампера та бризковики підкреслюють міцність кросовера.

І, нарешті, у Токіо дебютує Minicab-MiEV B-Leisure Style – це електричний комерційний автомобіль класу «Кей-кар». Екстер’єр машини відрізняється 2-колірним забарвленням з дахом відтінку слонової кістки та темно-зеленим кузовом, а також наклейкою із зображенням зарядки, намету та робочого столу. Підходящий для одиночного кемпінгу, автомобіль Minicab-MiEV B-Leisure Style укомплектований різним спорядженням, таким як автомобільний тент, похідний стіл, а також складне ліжко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Mitsubishi

Останні записи

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024

Четверте покоління Volkswagen Scirocco показали на перших зображеннях

Компанія Volkswagen припинила виробництво моделі Scirocco у 2017 році, так і не запланувавши для нього…

18.05.2024

Складено список середньорозмірних кросоверів із найнижчою витратою палива

Заправка автомобіля – одна з головних статей витрат під час експлуатації машини, оснащеної ДВЗ. Сьогодні…

18.05.2024

Skoda вивела на тести новий компактний електрокросовер Elroq

Наприкінці цього року Skoda має намір представити компактний електричний кросовер під назвою Elroq. Його прототипи…

18.05.2024

Нове покоління Hyundai Palisade всередині буде майже як Range Rover

Минулий рік ознаменувався для Hyundai прем'єрою його великого кросовера Santa Fe, який отримав більш строгий…

18.05.2024