Новини

Астрологи перерахували головні недоліки кожного знаку зодіаку

Share

Овен з дитинства схильний до заздрості. При цьому представники знаку майстерно приховують цю ваду за добродушною усмішкою, пише Апостроф .

Телець  здається дбайливою і приємною людиною та гарним сім’янином. Однак він схильний жорстко контролювати близьких.

Близнюки  дуже люблять випити і часто не знають заходів. На вечірках вони напиваються до нестями, але компанія їм необов’язкова, головне — наявність алкоголю.

Рак  без кінця підраховує свої заощадження та відрізняються жадібністю. Тим, хто працює під керівництвом Раку, загрожують не лише затримки зарплати, а й її скорочення.

Лев  агресивний, причому у критичних ситуаціях це може проявитися у злих словах, а й у фізичному насильстві, вони схильні до садизму.

Діва  тільки зовні здається взірцем скромності та добрих манер. Усередині в них вирує справжній вулкан сластолюбства.

Терези  — просто патологічні брехуни, майстерно вигадують відмовки та виправдання. На них не можна покластися у скрутний момент.

Скорпіон  не схильний зберігати вірність партнеру, він придумає тисячу виправдань своїм походам ліворуч і ретельно замаскує їхнього партнера.

Стрілець  неймовірно жадібний, він заощаджує на самому насущному. При цьому представники знаку шкодують грошей не лише на себе, а й на близьких.

Козеріг  дуже лінивий, знайти для нього мотивацію – ціла справа. Він навіть гостей не запрошує тому, що перед їх приходом необхідно навести лад.

Водолій  абсолютно не вміє зберігати секрети. Тому, хто довірив їм свої таємниці, доведеться змиритися з тим, що про них дізнаються усі.

Риби  відрізняються аналогічною рисою, але видають чужі таємниці або під тиском або бажаючи підвищити свій рейтинг в очах начальства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Leave a Comment

View Comments

Опублікував
Лужна Софія

Останні записи

Cadillac випустив лімітовану серію автомобілів ручної роботи

2024 знаменує 20-річний ювілей V-серії - високопродуктивних моделей Cadillac. На честь цієї події Cadillac випустив…

17.05.2024

Названі автокомпанії лідери з продажу електромобілів у 2023 році

Продажі електромобілів у світі минулого року досягли 9.6 мільйонів одиниць, не враховуючи гібриди з можливістю…

17.05.2024

З’ясувалося, чому Hyundai Santa Fe провалив краш-тести

Нещодавно Страховий інститут дорожньої безпеки (IIHS) протестував Hyundai Santa Fe 2024 , який не отримав нагороду Top Safety Pick+ .…

17.05.2024

Ford вимагає від постачальників скорочення витрат

Ford Motor закликає своїх постачальників знизити витрати у спробі підтримати рентабельність електромобілів, йдеться у внутрішньому меморандумі…

17.05.2024

Mitsubishi готує нове покоління культового мінівену Delica (D:6)

У гамі Mitsubishi компактний мінівен Delica існує з далекого 1968 року. З того часу автомобіль…

17.05.2024

Jaguar представив прощальний F-Pace напередодні переходу на електромобілі

Jaguar відзначає завершення доби свого розкішного позашляховика F-Pace випуском спеціальної версії 90th Anniversary Edition. Ця…

17.05.2024