Новини

Skoda заповнить Європу дешевими машинами: дістанеться і Україні

Share

У найближчому майбутньому Skoda планує випустити дешевші версії своїх моделей для Європи, щоб скласти конкуренцію Hyundai і Kia, а також розширити свій асортимент за рахунок невеликих електромобілів. Про це в інтерв’ю Automobilwoche повідомив новий генеральний директор компанії Томас Шефер, інформує sud.ua .

Топ-менеджер був непохитний у тому, що продукція Skoda пропонує відмінне співвідношення ціни і якості, але компанії потрібні нові моделі для ринків, які шукають більш прості автомобілі. Кросовер Kushaq, який створювався для Індії, незабаром буде продаватися і в інших країнах.

«Ми працюємо над новими електромобілями, які будуть встановлені під Enyaq iV, щоб утвердитися в більш дрібних сегментах. До середини десятиліття у нас буде принаймні одна така модель, а після цього ми запропонуємо повністю електричну Octavia », – сказав Шефер.

Бос Skoda додав, що такі бренди, як Hyundai, Kia і Citroen, мають дуже сильні позиції в Південній Європі, і для того, щоб успішно конкурувати з ними, Skoda повинна випускати варіанти своїх моделей з привабливою ціною.

Шефер був непохитний у тому, що Skoda розглядає безліч нових ринків. Після Індії та Росії йдуть країни СНД, а також Північна Африка. Він навів приклад Єгипту, де проживає майже 100 мільйонів чоловік і щорічно на місцевому ринку продається близько 800 000 нових автомобілів.

«Ми хочемо бути частиною цього. У нас вже є відповідне розташування наших заводів – в Чехії, Росії та Індії, і тепер наша мета – ще краще використовувати їх потенціал. Ми збільшуємо потужність заводу в Братиславі, де буде збиратися Superb. Чудово, тому ми звільнимо потужності в Квасіни », – сказав Шефер.

Він додав, що очікує, що до 2030 року близько 60% продажів Skoda доведеться на повністю електричні автомобілі. Однак електрифікація лінійки буде повільною і розумною, починаючи з м’яких гібридів і закінчуючи гібридними зарядками, щоб дістатися до електромобілів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Skoda

Останні записи

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024

Bentley Continental GT нового покоління буде представлено у червні

Bentley готується представити четверте покоління свого знакового Continental GT . Новий розкішний гран-турер отримає оновлену…

16.05.2024