Новини

Volkswagen розповів подробиці про новий електричний седан

Share

У електричного седана марки Volkswagen буде оптимізований за рахунок аеродинаміки запас ходу і короткий час зарядки. Автомобіль буде заснований на концепті ID Vizzion, представленому на Женевському автосалоні в 2018 році. Очікується, що він надійде в продаж до 2023 року.

Модель все ще знаходиться в розробці, але інженери VW в інтерв’ю Automotive News Europe розповіли, що вони націлені на створення високоефективного автомобіля, здатного проїхати до 700 км на одній зарядці.

Автомобіль може отримати ім’я ID.6, хоча VW в даний час переглядає свою систему імен для сімейства електромобілів ID і розглядає можливість створення послідовного підходу на всіх основних світових ринках.

Серійна модель отримає інтер’єр, аналогічний знятому з виробництва розкішному седану Phaeton.

Ряд модернізацій, від полегшеної конструкції до більшої батареї, ємність якої в даний час, як очікується, становить 84 кВт / год, допоможуть збільшити запас ходу седана. Очікується, що основного прогресу зі збільшенням запасу ходу вдасться домогтися за рахунок значного поліпшення аеродинаміки з надзвичайно низьким коефіцієнтом лобового опору. Інженери дали автомобілю кодову назву Aero-B, щоб відобразити їх увагу до його аеродинаміці.

Поточні плани VW припускають, що автомобіль зможе розігнатися до 100 км / год за 5,6 секунди у випадку з повнопривідної версії і менш 8,5 секунди для версії з заднім приводом. При цьому віддача силової установки складе від 250 до 402 к.с. Це дозволить зайняти йому почесне місце поряд з Tesla Model S, Polestar 2 і Mercedes EQS.

Серійний Aero-B з часом замінить Passat з двигуном внутрішнього згоряння і більш спортивний і висококласний фастбек Arteon в Європі. Для цих цілей автовиробник інвестує близько 1 мільярда євро в свій завод в Емдені, Німеччина, щоб побудувати седан разом з універсалом на основі концепції ID Space Vizzion. Випуск Passat, виробленого в даний час в Емдені, буде перенесено в Братиславу, Словаччину, в 2023 році, де він буде будуватися разом зі спорідненою моделлю Skoda Superb. Джерела повідомили, що VW залишить в Європі тільки універсал Passat, припинивши випуск седана через його малу популярність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Volkswagen

Останні записи

Toyota назвала ціни на новий хетчбек Corolla 2025 року

Японська компанія випустила хетчбек Toyota Corolla в 2025 році, але не змінила ціну на цю…

19.05.2024

Volkswagen приймає замовлення на новий Golf GTI

Новий Volkswagen Golf GTI, крім інновацій, отримав нову інформаційно-розважальну систему, нове програмне забезпечення, новий дизайн.…

19.05.2024

Бюджетний кросовер Dacia Duster 2024 ще подешевшав

Не так давно кросовер Dacia Duster 2024 отримав серйозне оновлення. Автомобіль вже продається на основному…

19.05.2024

Фахівці назвали прості способи як правильно перевірети автомобіль

Відомий американський Автомеханік Скотті Кілмер закликав водія постійно стежити за технічним станом автомобіля. Серед іншого,…

19.05.2024

У продажу з’явився суперкар Ferrari у стилі McDonald’s

Ferrari 296 GTB став першим дорожнім суперкаром італійської марки з двигуном V6, оскільки раніше аналогічний…

19.05.2024

Mitsubishi намекнула на новое поколение внедорожника Pajero Sport

Два тижні тому компанія Mitsubishi показала, як зміниться її позашляховик Pajero Sport (на деяких ринках…

19.05.2024