Новини

Volkswagen розповів подробиці про новий електричний седан

Share

У електричного седана марки Volkswagen буде оптимізований за рахунок аеродинаміки запас ходу і короткий час зарядки. Автомобіль буде заснований на концепті ID Vizzion, представленому на Женевському автосалоні в 2018 році. Очікується, що він надійде в продаж до 2023 року.

Модель все ще знаходиться в розробці, але інженери VW в інтерв’ю Automotive News Europe розповіли, що вони націлені на створення високоефективного автомобіля, здатного проїхати до 700 км на одній зарядці.

Автомобіль може отримати ім’я ID.6, хоча VW в даний час переглядає свою систему імен для сімейства електромобілів ID і розглядає можливість створення послідовного підходу на всіх основних світових ринках.

Серійна модель отримає інтер’єр, аналогічний знятому з виробництва розкішному седану Phaeton.

Ряд модернізацій, від полегшеної конструкції до більшої батареї, ємність якої в даний час, як очікується, становить 84 кВт / год, допоможуть збільшити запас ходу седана. Очікується, що основного прогресу зі збільшенням запасу ходу вдасться домогтися за рахунок значного поліпшення аеродинаміки з надзвичайно низьким коефіцієнтом лобового опору. Інженери дали автомобілю кодову назву Aero-B, щоб відобразити їх увагу до його аеродинаміці.

Поточні плани VW припускають, що автомобіль зможе розігнатися до 100 км / год за 5,6 секунди у випадку з повнопривідної версії і менш 8,5 секунди для версії з заднім приводом. При цьому віддача силової установки складе від 250 до 402 к.с. Це дозволить зайняти йому почесне місце поряд з Tesla Model S, Polestar 2 і Mercedes EQS.

Серійний Aero-B з часом замінить Passat з двигуном внутрішнього згоряння і більш спортивний і висококласний фастбек Arteon в Європі. Для цих цілей автовиробник інвестує близько 1 мільярда євро в свій завод в Емдені, Німеччина, щоб побудувати седан разом з універсалом на основі концепції ID Space Vizzion. Випуск Passat, виробленого в даний час в Емдені, буде перенесено в Братиславу, Словаччину, в 2023 році, де він буде будуватися разом зі спорідненою моделлю Skoda Superb. Джерела повідомили, що VW залишить в Європі тільки універсал Passat, припинивши випуск седана через його малу популярність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Volkswagen

Останні записи

Названо автомобілі, які найбільше викрадають у США

Зростання кількості крадіжок корейських автомобілів витіснило пікапи, які довгий час були найпоширенішою метою американських викрадачів.…

12.05.2024

Honda будує плани на своє гібридне майбутнє

Honda Motor Co. заявила про намір значно наростити інвестиції у дослідження та розробки у поточному…

12.05.2024

Новий недорогий китайський електромобіль вийшов краще за Ferrari і Porsche

Минулого місяця ми згадували, що автомобіль IM L6 пройшов випробування на ухилення від зіткнення з…

12.05.2024

Ford показав перший знімок гоночного супервсюдихода Ranger Raptor для “Дакара”

Компанія Ford показала перший знімок гоночного Ranger Raptor для Дакара. У 2024 році заводська команда…

12.05.2024

Дев’яте покоління Toyota Camry вже стало на конвеєр

На заводі Toyota в Кентуккі, який є найбільш довго працюючим автовиробничим центром Toyota у США…

12.05.2024

Volkswagen готує до виходу на ринок оновлений Volkswagen Tiguan

Volkswagen анонсує випуск оновленої версії Tiguan 2025 року , що є найбільш просунутим і енергоефективним…

12.05.2024