Новини

Skoda Auto стала кращою компанією 2020 року

Share

Журі відзначило вражаючу динаміку розвитку чеського бренду на міжнародних ринках і успішне впровадження інноваційних рішень у виробництво. Крім системи цифрових повідомлень dProduction на заводі в місті Квасіни, експерти оцінили модернізацію підприємства в Млада-Болеславі, де автомобілі, що базуються на платформах MQB і MEB, проводяться одночасно на одній складальній лінії. Крім того, модель Skoda Octavia, світовий бестселер марки, стала одним з фіналістів конкурсу «Кращий автомобіль Європи 2021 року в продажу» (Best Buy Car of Europe in 2021).

Skoda отримала нагороду Autobest як найкраща компанія 2020 року. Незалежне журі, що складається з журналістів з 31 країни, оцінило, крім інших досягнень, істотне збільшення частки бренду на ринку і динаміку продажів по всьому світу. Експерти також відзначили привабливий дизайн моделей ŠKODA, безліч рішень, націлених на комфорт клієнтів, практичні функції Simply Clever і технологічні інновації.

Skoda також підкорила журі своєю інтелектуальною концепцією виробництва. Так, компанія застосовує максимально гнучкий підхід на заводі в Млада-Болеславі, де на одній складальній лінії одночасно виробляє електромобіль Enyaq iV, що базується на базі модульної електричної архітектури MEB, а також моделі Octavia і Karoq на платформі MQB. Крім того, експертів вразила система цифрових повідомлень dProduction, впроваджена на заводі в Квасинах, яка допомагає персоналу на всіх етапах виробництва, попереджає про зміни в процесах і контролює якість.

Нова Skoda Octavia візьме участь в порівняльних тестах під час фінальної частини конкурсу «Кращий автомобіль Європи 2021 року в продажу». Переможець буде оголошений в середині грудня.

У минулому році Skoda була відзначена нагородою SMARTBEST за вбудовану в автомобілі компанії цифрову помічницю по імені Лаура, яка була визнана інновацією року і обійшла всіх конкурентів в сфері комунікації між водієм і штучним інтелектом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Skoda

Останні записи

Електрокар за 2500 доларів показали наживо (фото)

В Китаї запустили в продаж новий економічний електричний пікап під назвою Kayu GMF. Цей компактний…

19.05.2024

ТОП-5 автомобілів з пробігом, які привозять в Україну зі США

За даними "Укравтопрому", в 2024 році в Україні було зареєстровано 4 майже 3700 старих автомобілів…

19.05.2024

Toyota назвала ціни на новий хетчбек Corolla 2025 року

Японська компанія випустила хетчбек Toyota Corolla в 2025 році, але не змінила ціну на цю…

19.05.2024

Volkswagen приймає замовлення на новий Golf GTI

Новий Volkswagen Golf GTI, крім інновацій, отримав нову інформаційно-розважальну систему, нове програмне забезпечення, новий дизайн.…

19.05.2024

Бюджетний кросовер Dacia Duster 2024 ще подешевшав

Не так давно кросовер Dacia Duster 2024 отримав серйозне оновлення. Автомобіль вже продається на основному…

19.05.2024

Фахівці назвали прості способи як правильно перевірети автомобіль

Відомий американський Автомеханік Скотті Кілмер закликав водія постійно стежити за технічним станом автомобіля. Серед іншого,…

19.05.2024