Новини

Новий Volkswagen Touareg R готується до прем’єри

Share

Компанія Volkswagen готує до автосалону в Женеві «заряджену» модифікацію Touareg, причому тепер R-модифікація заряджена в буквальному сенсі. Флагманський німецький позашляховик отримає гібридну силову установку загальною потужністю 462 к.с.

На початку березня в рамках автосалону в  Женеві німецький автовиробник представить новий Volkswagen Touareg R , який стане найпотужнішою версією моделі. Кросовер оснащений гібридною силовою установкою, що складається 6-циліндрового 340-сильного турбомотора об’ємом 3,0 літра і 136-сильного електромотора. Загальна потужність системи складає 462 к.с. (700 Нм). Таким чином, як уточнює прес-служба бренду, Touareg R є флагманською моделлю ефективності Volkswagen і першою моделлю R-Line , яка буде доступна в якості гібрида.

Також варто відзначити, що Touareg R отримав систему повного приводу і 8-ступінчасту автоматичну коробку передач. У компанії заявили, що в майбутньому кросовер отримає систему адаптивної підвіски.

Виключно на електротязі Touareg R зможе прискорюватися до 140 км / год, а акумулятор ємністю 14.1 кВт * год дозволить долати до 45 кілометрів на одному заряді. На розміщення пасажирів в салоні установка електричних агрегатів ніяк не вплинула, при цьому помітно зменшився обсяг багажного відсіку, який став на 200 літрів менший і становить 610 літрів.

Динамічні характеристики поки офіційно не підтверджені, але виробник розраховує, що кросовер зможе розганятися з місця до 100 км / ч приблизно за 5 секунд.

Публічна прем’єра Volkswagen Touareg R відбудеться 3 березня на автосалоні в  Женеві . Вихід новинки на ринок планується в четвертому кварталі поточного року. Ціни будуть оголошені пізніше.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Volkswagen

Останні записи

Бюджетний кросовер Dacia Duster 2024 ще подешевшав

Не так давно кросовер Dacia Duster 2024 отримав серйозне оновлення. Автомобіль вже продається на основному…

19.05.2024

Фахівці назвали прості способи як правильно перевірети автомобіль

Відомий американський Автомеханік Скотті Кілмер закликав водія постійно стежити за технічним станом автомобіля. Серед іншого,…

19.05.2024

У продажу з’явився суперкар Ferrari у стилі McDonald’s

Ferrari 296 GTB став першим дорожнім суперкаром італійської марки з двигуном V6, оскільки раніше аналогічний…

19.05.2024

Mitsubishi намекнула на новое поколение внедорожника Pajero Sport

Два тижні тому компанія Mitsubishi показала, як зміниться її позашляховик Pajero Sport (на деяких ринках…

19.05.2024

Рестайлінг Sportage: як зміниться найпопулярніший кросовер Kia з оновленням

Sportage залишається найпопулярнішою моделлю у SUV-лінійці південнокорейського автовиробника Kia. Автомобіль, який пережив зміну поколінь у…

19.05.2024

Ford Mustang може стати седаном

Культовий американський понікар Ford Mustang може стати седаном. Відсвяткував у 2024 році свій черговий ювілей…

19.05.2024