Categories: Новини

Hyundai руйнує міфи про електромобілі

Share
Південнокорейський бренд Hyundai спільно з аналітиками агентства One Poll склали список найбільш поширених помилок про електромобілях і представили пояснення кожного з них, щоб зруйнувати міфи.

Проте, виявляється, що п’ята частина покупців звичайних автомобілів як і раніше проти електромобілів і незважаючи на постійне зростання їх продажів. Але чому?

Що ж, південнокорейський бренд Hyundai спільно з аналітиками агентства One Poll склали список найбільш поширених
помилок про електромобілі і представили пояснення кожного з них, щоб зруйнувати міфи.

В опитуваннях взяли участь до 2000 водіїв, які користуються машинами з бензиновими, дизельними моторами, а також двигунами, які працюють на альтернативних видах палива (AFV).
Більше половини (56 відсотків) погодилися з тим, що уряд підштовхнуло всіх до переходу на AFV до 2040 року. Але попереднє дослідження Hyundai показало, що 46 відсотків покупців автомобілів як і раніше стурбовані побоюваннями з приводу запасу ходу, які можуть представити зараз батареї електромобілів.

«Було дуже важливо почути про деякі помилки, в сторону електромобілів», – говорить Сільві Чайлдс, старший менеджер по продукції в Hyundai Motor UK (Великобританія). Один з найбільш часто зустрічаються питань стосується запасу ходу. Коли вперше з’явилися електромобілі, ми зіткнулися з проблемою кількості кілометрів, які можуть подолати такі машини на повністю заряджених батареях, але в наші дні, ця цифра піднялася майже до 500 км на одному заряді, і вона буде збільшуватися з часом ».

«Але, незважаючи на ці поширені помилки, наше дослідження, поряд з ростом показників продажів, показує, що існує реальний апетит до автомобілів з низьким рівнем викидів в Великобританії», – додала вона. Hyundai тепер звернувся до десяти кращим проблем і міфів про електромобілі:

Якщо ви переживаєте через те, що вам ніде буде підзарядити свою машину, то ви даремно турбуєтеся! В даний час в більш ніж 9 000 населених пунктів в Великобританії є понад 14 500 пунктів зарядки для загального користування, і мережа ця швидко зростає ». Так, в Росії ситуація з цим набагато гірше, але можливо, все зміниться найближчим часом.

Електромобілі будуть в рази дешевше обходиться в обсаджування, тому, що їх мотори не потребують масла, палива, та й там менше рухомих частин, які згодом можуть виходити з ладу. Багато електромобілі можуть досягти швидкості в 100 км / год всього лише за 7,9 секунд, що більше того результату, якого можуть запропонувати багато машин з бензиновими і дизельними моторами.

Ну і нарешті про безпеку електромобілів. Будьте впевнені, що електромобілі будуть проходити однакові суворі випробування і відповідати тим же стандартам безпеки, які потрібні для автомобілів, що працюють на бензині або дизельному паливі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Hyundai

Останні записи

Оновлений Geely Atlas відкрився на шпигунських знімках

Оновлений Geely Atlas сфотографували без камуфляжу. Кросовер Atlas, відомий у Китаї як Boyue L, змінив…

03.05.2024

BMW прогнозує спад продажу дизельних автомобілів

У BMW вважають, що продажі дизельних автомобілів продовжуватимуть падати. Це пов'язано з тим, що правила…

03.05.2024

Українські поліцейські отримали новенькі кросовери Mazda (Фото)

Уряд Франції виявив підтримку українській поліції, передавши силовому відомству 13 нових автомобілів марки Mazda. Цей…

03.05.2024

Єврокомісія вимагає більше даних від китайських автовиробників

Європейська комісія попередила трьох китайських виробників електромобілів про те, що вони надали недостатньо інформації щодо…

03.05.2024

Як водіям у “Дії“ отримати копії документів

За допомогою функції «шеринг» ви можете надіслати в необхідні установи не тільки копії своїх документів,…

03.05.2024

З 4 травня учбові транспортні засоби позначатимуть по-новому

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Кабмін опублікував нові зміни до Правил дорожнього руху, які внесені постановою від…

03.05.2024