Categories: Новини

Ferrari розповіла про свої плани на наступний рік

Share
В рамках свого недавнього інтерв’ю, комерційний директор італійського Ferrari Енріко Галліера сказав, що в 2020 році, компанія планує зосередиться саме на продажу своїх нових моделей, які представлені були в 2019.
Треба сказати, що для Ferrari, цей рік є дуже і дуже вдалим. Італійський виробник суперкарів не тільки представив п’ять нових моделей, а й презентував кілька спеціальних версій для вже наявних моделей. Проте, в той час як план італійського бренду по випуску 15 нових моделей протягом найближчих п’яти років перебуває в стадії розробки, 2020 рік «більш спокійним». 
В інтерв’ю Рубіжне виданню Autocar, комерційний директор Ferrari Енріко Галліера сказав, що в 2020 році, компанія зосередиться саме на продажу своїх нових моделей.
Пан Галліера сказав, що деякі з нових моделей Ferrari представлені в нових для компанії сегментах. Ferrari буде «зосереджена на створенні успіху тих моделей, які ми представили в 2019 році. Це зовсім не означає, що ми не покажемо зовсім нові моделі Ferrari в наступному році ».

 Нагадаємо, що у вересні Ferrari представила два кабріолета – F8 Spider і 812 GTS. Пару днів назад нам показали суперкар Roma (на фото), що володіє мінімалістичним дизайном, який нагадує такі моделі, як Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso і Ferrari 250 GT 2 + 2. Ferrari представить ще 10 моделей, включаючи свій перший кросовер під назвою Purosangue – презентація очікується до кінця 2022 року. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Ferrari

Останні записи

Представлений новий недорогий кросовер від Cupra (фото)

Модернізований кросовер Cupra Formentor 2025 модельного року представили під іміджевим брендом, який компанія SEAT створила…

04.05.2024

Без цих документів за кермо не можна: українським водіям загрожують серйозні штрафи

Українські водії перед поїздкою мають бути дуже уважними. Необхідно перевірити, чи є при собі три…

04.05.2024

Hyundai відкликає понад 13 000 автомобілів через дефект вихлопної системи

Компанія Hyundai заявила про рішення відкликати 13500 авто для усунення несправності, відповідно до інформації від…

04.05.2024

Mazda показала концептуальний електричний кросовер Arata (відео)

Крім Mazda EZ-6, японський виробник автомобілів показав на Пекінському автосалоні та елегантний концепт електропозашляховика Arata. Передбачається,…

04.05.2024

В Україні створили нову машину для роботи на бездоріжжі

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

04.05.2024

Засекречений кросовер Dacia Stepway 2.0: як він може виглядати

Сьогодні хетчбек Dacia Sandero Stepway більше схожий на піднятий хетчбек, ніж на повноцінний кросовер. Так…

04.05.2024