Categories: Новини

Chery розсекретила дизайн топового кросовера Exeed VX

Share
Китайська марка Chery розповсюдила офіційні рендерні зображення кросовера Exeed VX. Новинка повинна дебютувати на автошоу в Гуанчжоу 22 листопада. 
Слід згадати, що бренд Exeed входить в китайський концерн Chery. В даний момент модельний ряд люксової марки представлений двома кросами: TX, який також пропонується в подовженою варіації TXL, і компактним LX. Скоро на ринку з’явиться ще один кроссовер – VX, який позиціонується як флагман марки.
Exeed VX дебютує в якості концепту, в той же час серійна варіація майже нічим не буде відрізнятися, крім того, що обзаведеться звичайними дверними ручками замість прихованих. До такого висновку можна прийти, ознайомившись з «живими» фотографіями і головними характеристиками моделі.

За своїми габаритами флагман Exeed близький до Volkswagen Teramont. Напевно, в його основу ляже платформа Chery M3X. Інтер’єр новинки оформлений з відсиланням на Exeed LX: тут з’явиться аналогічна передня панель, дисплей інформаційно-розважального комплексу, об’єднаний з віртуальної «приборки», а центральну консоль прикрасить третій екран. Exeed VX буде пропонуватися в 7-місцевому виконанні, тоді як інші моделі марки доступні тільки з 5-місцевими салонами.

Кросовер має бути оснащений турбодвигуном на 1,6 літра сімейства Acteco третьої генерації продуктивністю 197 к.с. і обертовим моментом 290 Нм. Мотор буде функціонувати в зв’язці з 7-діапазонним «роботом» Getrag з двома зчепленнями і, швидше за все, повнопривідною системою.
В даний час невідомо, коли почнуться продажі новинки і скільки вона буде коштувати, але передбачається, що в Китаї 3-рядний крос з’явиться в 2020 році. Очевидно, що VX стане найдорожчим кросовером марки Exeed.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Chery

Останні записи

З 1 травня водіям заборонено вимикати фари

Водії відіграють важливу роль у забезпеченні безпеки дорожнього руху, беручи на себе відповідальність за власну…

28.04.2024

Експерти виявили екологічну небезпеку від електричних автомобілів

За словами експерта, незважаючи на те, що електромобілі не виробляють викиди при експлуатації, процес їх…

28.04.2024

Аналітики: продажі електрокарів зростуть у 2024 році

Цього року очікується, що глобальний продаж електромобілів досягнуть 17 мільйонів одиниць, про це заявили в…

28.04.2024

Названі найбезпечніші марки авто у світі

Виробники авто постійно вдосконалюють технології, щоб зробити керування максимально безпечним. Зовнішній вигляд, ціна та комфорт…

28.04.2024

Bentley анонсувала новий лімітований спорткар

Влітку 2022 року, за дебютом відкритого спорткара Bentley Mulliner Bacalar, який відродив традицію виробництва ексклюзивних…

28.04.2024

У нового кросовера Kia Sorento 2024 виявлено небезпечні проблеми

У двох Kia Sorentos 2024 року випуску під час дилерського огляду було виявлено несправність гідропідсилювача…

28.04.2024