Новини

Audi активно рекламує новий автомобіль перед Паризьким автосалоном

Share

Компанія Audi має намір представити автомобіль Q6 Sportback e-tron EV на Паризькому автосалоні. Німецький автовиробник підтвердив, що Париж стане місцем дебюту найстильнішої версії свого електричного кросовера. Ця інформація була включена в анонс, де заразом згадувалися результати стандартного Q6 e-tron в європейських тестах безпеки.

Що відомо про автомбіль

Терміном «Sportback» Audi описує стильніші версії своїх позашляховиків. BMW та Mercedes-Benz застосовують терміни «Coupe» та «SUV» для позначення таких моделей у своїх лінійках.

Відмінності між моделями мінімальні. Більшість змін знаходяться позаду передніх сидінь. Тут у Sportback дах має більш плавну лінію, що робить дизайн стильнішим. У стандартних позашляховиках дах є квадратним, що дає більше місця для багажу. Наприклад, Q5 SUV об’єм багажника становить 26 кубічних футів проти 25 у версії Sportback.

Інша важлива перевага для електричних моделей e-tron – підвищена ефективність. Версії Sportback Audi мають покращену аеродинаміку в порівнянні зі звичайними моделями. Цьому допомагає відсутність багажних рейтингів. В результаті Q6 Sportback e-tron може мати більшу дальність ходу в порівнянні зі звичайним Q6 з його 494 км.

Audi повідомила, що дебют Q6 Sportback e-tron відбудеться у Парижі 14 жовтня. Також будуть представлені моделі S обох електричних версій Q6 e-tron. Усі вони мають надійти у продаж у 2025 році.

Кросовер-купе Q6, швидше за все, використовуватиме ту ж електричну силову установку, що і стандартний Q6 e-tron. Обидві моделі базуються на платформі PPE, розробленій разом із Porsche. Q6 e-tron пропонує акумулятори ємністю 83 кВт·год та 100 кВт·год, а також потужність 456 к.с. у стандартній версії та до 509 к.с. у версії SQ6.

Ще Audi планує випустити міцнішу версію Q6 Sportback. Цього року було помічено тести піднесеного позашляховика з великими шинами. Ця модель приєднається до сегменту, куди входять Porsche 911 Dakar та Lamborghini Huracan Sterrato. Ця версія може дебютувати в Парижі, або Audi може притримати її випуск до пізніших шоу, таких як автосалон у Лос-Анджелесі у листопаді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Audi

Останні записи

ТОП-5 гібридів з найбільшим запасом ходу на електротязі.

Сучасні підключаємі гібриди (PHEV) стали справжнім порятунком для тих, хто хоче економити на паливі та…

09.10.2024

У сотнях проданих кросоверів Volkswagen Atlas виявлено серйозний дефект

Німецький бренд оголосив про початок сервісної компанії, згідно з якою буде відкликано кілька сотень вже…

09.10.2024

Honda створює механічну коробку передач для електромобілів

Компанія Honda розробляє механічну коробку передач для електромобілів. Honda оголосила про створення синтетичної механічної коробки…

09.10.2024

Названо безвідмовні та проблемні автомобільні марки

Надійність завжди є одним із вирішальних факторів при виборі того чи іншого автомобіля. Крім естетичних…

09.10.2024

BMW X1 щойно втратив найдоступнішу версію

BMW представила нову версію свого найпопулярнішого в Бразилії преміального кросовера X1. Модель, що отримала назву…

09.10.2024

Mitsubishi назвала ціни на оновлений Outlander PHEV 2025

У Японії відбулася прем'єра оновленого гібридного кросовера Mitsubishi Outlander PHEV 2025 модельного року для місцевого…

09.10.2024