Новини

Недорогий конкурент Lexus RX від Mazda дебютував на ринку США

Share

Mazda вивела на північноамериканський ринок преміальний п’ятимісний кросовер CX-70. Автомобіль отримав розкішний салон та багате оснащення. Він буде доступний для придбання в бензиновій та гібридній версіях.

У продажу новинка від японського автовиробника з’явиться влітку. Подробиці про CX-70 було опубліковано на сайті Mazda.

Mazda CX-70 є третьою моделлю нового преміального сімейства бренду. За основу при проектуванні кросовера було взято задньопривідну платформу. На ній побудовані його попередники. Автомобіль позиціонується Mazda як прямий конкурент Lexus RX та BMW X5.

По суті, CX-70 є укороченою п’ятимісною версією флагмана CX-90. Він отримав таку ж колісну базу в 3120 мм. Від свого старшого побратима кросовер відрізняється дизайном переднього бампера, фар та решітки радіатора. Третього ряду сидінь в CX-70 немає. Обидві моделі комплектуються однаковими передніми панелями, цифровими щитками приладів та високими центральними консолями.

Mazda CX-70 пропонуватиметься до придбання у досить багатій комплектації, оскільки він є автомобілем преміального класу. Вже в базовій модифікації кросовер зможе похвалитися шкіряним салоном, вентиляцією та електроприводом сидінь, а також 21-дюймовими дисками.

У моторну гаму CX-70 увійдуть 328-сильна плагін-гібридна силова установка, а також 3,3-літрові турбовані шестициліндрові двигуни потужністю 284 і 345 к. с.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Образцов Микита

Пишу про товарні ринки, телекомунікації, блокчейн, банкінг, електрифікацію автопрому, інновації, венчурне інвестування та впровадження технологічних нововведень у різних галузях економіки.

Опублікував
Образцов Микита

Останні записи

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024

Bentley Continental GT нового покоління буде представлено у червні

Bentley готується представити четверте покоління свого знакового Continental GT . Новий розкішний гран-турер отримає оновлену…

16.05.2024