Categories: Концепти

Продемонстрували конкурента S-класу в особі Hongqi H9

Share
Новий Hongqi H9 стане серійною моделлю, яка зможе скласти конкуренцію Mercedes S класу, BMW сьомої серії і Audi A8. Щоб створити зовнішній вигляд машини, китайська марка привернула екс-дизайнера Rolls-Royce Джайлза Тейлора в позаминулому році. 
Але до роботи над авто приступили ще в 2017-му і більшу частку екстер’єру пропрацював штатний стиліст Дінь Янфень. Новий H9 стане дебютною моделлю, виконаною в фірмовому стилі, який трохи пізніше пошириться і на решту лінійку автовиробника.

В обробці інтер’єру нової моделі використані натуральна шкіра і дерев’яний шпон. У салоні є цифрова приладова панель і екран мультимедійної системи, а перед пасажиром розташовується світлова панель. На кермі знаходяться сенсорні клавіші управління, а кнопка запуску двигуна розташовується між рукоятками клімат-контролю.

Для дебюту вибрали найбільш обладнану варіацію Hongqi H9, що має роздільні задні крісла з електрорегулюванням, підігрівом і вентиляцією. Трохи пізніше повинні вийти і більш прості версії з 3-місцевим диваном. Як оснащення буде пропонуватися панорамний дах, салонний ароматизатор, монітори для задніх пасажирів і багато іншого.

Даних про технічні характеристики поки дуже мало, але відомо, що машина має систему заднього приводу і поздовжнім розташуванням двигуна, а ще пневматичну підвіску. Моторна гамма представлена 2,0-літровим турбодвигуном потужністю 252 к.с. і 380 Нм крутного моменту, а ще мотором V6 об’ємом 3,0 літра продуктивністю 272 к.с. і обертовим моментом 400 Нм.

В якості трансмісії використовується безальтернативна роботизована трансмісія з подвійним зчепленням. Машина з силовою установкою V6 до першої «сотні» прискорюється менш ніж за 8 секунд. 
Продажі Hongqi H9 в Китаї почнуться влітку, але вартість поки не повідомляється. У нинішньому році автоконцерн збирається розширити сімейства L, S, H і Q, і продати вже 200 000 авто на рік. Як зазначається, протягом 5 років на ринку з’являться 21 нова модель, а 18 з них стануть гібридами та електрокарами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Hongqi

Останні записи

Маленький “Гелендваген”: в Україні продають Suzuki Jimny з тюнінгом у стилі Brabus

Подовжений Suzuki Jimny перетворили на зменшену копію Mercedes G-Class Brabus. Позашляховик кардинально змінився зовні та…

27.04.2024

Компанія Ferrari заробляє на кожній своїй машині у 17 разів більше, ніж Mercedes-Benz

У 2023 році компанія Ferrari заробила на кожній проданій машині 118 тисяч євро, показавши найкращий…

27.04.2024

Kia готує новий недорогий кросовер Sportage

Недорогий кросовер Kia Sportage, який має високий попит у всьому світі і суперничає з Toyota…

27.04.2024

Суцільне розчарування: розкрито найненадійніші компакт-кросовери

Купуючи будь-який автомобіль, перше, що цікавить багатьох – наскільки він надійний. Якщо вибір виявиться неправильним,…

27.04.2024

У МВС попередили водіїв про заміну документів, що робити

Понад 55 тисяч автомобілів вже знайшли своїх нових власників завдяки напрочуд простій та інноваційній послузі "Дії". Це…

27.04.2024

З’явилися перші фотографії нового Bugatti

Bugatti готується представити наступника Veyron та Chiron і, схоже, вже тестує прототипи на вулицях. Деталі…

27.04.2024