Categories: Авто

Автопарк ЗСУ поповнився новими автомобілями (Фото)

Share

Завод КрАЗ випустив нові 5 і 9-кубові автоцистерни на шасі всюдиходів КрАЗ-5233ВЕ і КрАЗ-6322. Це ті нові розробки для військових, які на 2018 рік анонсувало підприємство. Про це Autonews.ua повідомили в прес-службі «АвтоКрАЗ». Автомобілі випущені згідно з планом дослідно-конструкторських і науково-дослідних робіт.

Автоцистерни АЦП-5 (5233) і АЦП-9 (6322) призначені для транспортування і короткочасного зберігання питної води в польових умовах. Повнопривідні автомобілі КрАЗ-5233НЕ і КрАЗ-6322 як база під установку цистерн обрані не випадково. Вони – найкращі з прохідності, тому автоцистернам не важко виконати доставку питної води до будь-якої точки призначення в будь-яких дорожніх і екстремальних умовах, які часто виникають у військових частинах і на передовій. Високу прохідність автомобілю забезпечує широкопрофільна шина з системою централізованої підкачки і потужний 330-сильний двигун. А надійність всього спецвиробу забезпечує дуже міцна рама, в конструкції якої застосовані лонжерони з гарячекатаного швелера. Вона також є ідеальною основою для кріплення будь-якого типу обладнання.

Двосекційна 5-кубовая і трисекційні 9-кубова термоізольована цистерни мають вакуумну систему заповнення з електричним контролем. Час заповнення однієї секції становить 15-25 хв. Цистерна і трубопроводи виготовлені з нержавіючої корозійностійкої сталі. Термоізоляція цистерни не допускає зміну температури рідини більше ніж на 2° протягом 10 годин.

На підприємстві також повідомляють, що останнім часом йдуть назустріч всіх пропозицій і побажань військових, яким для більш ефективного виконання поставлених завдань потрібна різна спецтехніка. Підприємством врахований досвід застосування такої техніки в зоні військового конфлікту на сході країни, в тому числі використання базового шасі з компонуванням «кабіна за двигуном», що дозволяє зберігати життя особового складу при непередбаченому наїзді на вибухові предмети. ЗАТ «АвтоКрАЗ» і надалі планує розвивати військову лінійку спецтехніки КрАЗ, щоб прискорити відновлення миру в країні, полегшити українським військовим виконання ними своїх обов’язків і для збереження людських життів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Оновлений Geely Atlas відкрився на шпигунських знімках

Оновлений Geely Atlas сфотографували без камуфляжу. Кросовер Atlas, відомий у Китаї як Boyue L, змінив…

03.05.2024

BMW прогнозує спад продажу дизельних автомобілів

У BMW вважають, що продажі дизельних автомобілів продовжуватимуть падати. Це пов'язано з тим, що правила…

03.05.2024

Українські поліцейські отримали новенькі кросовери Mazda (Фото)

Уряд Франції виявив підтримку українській поліції, передавши силовому відомству 13 нових автомобілів марки Mazda. Цей…

03.05.2024

Єврокомісія вимагає більше даних від китайських автовиробників

Європейська комісія попередила трьох китайських виробників електромобілів про те, що вони надали недостатньо інформації щодо…

03.05.2024

Як водіям у “Дії“ отримати копії документів

За допомогою функції «шеринг» ви можете надіслати в необхідні установи не тільки копії своїх документів,…

03.05.2024

З 4 травня учбові транспортні засоби позначатимуть по-новому

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Кабмін опублікував нові зміни до Правил дорожнього руху, які внесені постановою від…

03.05.2024