Авто

Volkswagen готує до презентації нове покоління кросовера Tiguan: зовнішність, інтер’єр, двигун

Share

Автомобілі німецьких марок дуже цінуються в Україні. При цьому наші співвітчизники віддають перевагу не лише преміальним маркам, а й масовому сегменту автомобілів, до якого належать моделі компанії Volkswagen. І однією з улюблених в україні моделей цього бренду є Volkswagen Tiguan. Досить популярна модель у нашій країні.

Сам же Volkswagen Tiguan нинішнього покоління доживає свої останні дні, тому що найближчими кількома місяцями модель буде знята з конвеєра і на зміну прийде вже нове покоління, яке в даний момент знаходиться на стадії заключних тестових випробувань.

Автомобілі зараз роз’їжджають дорогами загального користування, вкриті камуфляжною плівкою, тому що компанія все-таки хоче, щоб до офіційної презентації моделі залишалася хоч якась загадка. Але офіційно опублікувала фотографії салону, які показують, яким буде нове покоління.

Отже, що стосується зовнішності, хоч вона і вкрита камуфляжною плівкою, проте деякі моменти можна побачити. Головне, що впадає в око, так це повністю змінені фари головного світла та задні ліхтарі. Вони отримали нові форми та світлові підписи, при цьому залишилися повністю світлодіодними. Змінились і бампера. Передній отримав більш спокійні бічні повітрозабірники, а задній втратив видимі патрубки вихлопної системи, яка стала прихованого типу.

Бічна частина поки що залишається загадкою, але начебто вона схожа на нинішнє покоління кросовера.

А ось щодо інтер’єру, то тут все кардинально змінилося. Але найцікавіше в тому, що при великій кількості цифрових дисплеїв і підсвічування, сам інтер’єр має все-таки якийсь строгий стиль.

Отже, новий Volkswagen Tiguan обзавівся новим планшетом інформаційно-розважального комплексу, який височить над панеллю приладів і має розмір на 15.6 дюйма. Правда такий планшет буде доступний лише у старших комплектаціях, а от у початкових доведеться задовольнятися лише 12.8-дюймовим, що теж досить багато.

Також кросовер отримав цифрову панель приладів, яка інтегрована в передню панель і є частиною чорної глянсової вставки, що проходить по всій ширині. З боку пасажира на цій вставці відображається світлова індикація атмосферного підсвічування, роблячи салон нового Volkswagen Tiguan більш ошатним. Те саме колірне рішення перетікає і на вставки в дверних картах.

Центральний тунель мінімалістичний і на ньому знаходиться лише шайба вибору режимів руху, а також майданчик з бездротовою зарядкою смартфона, а також два підсклянники. При цьому перемикання передач тепер винесено на підрульовий перемикач.

Щодо силових агрегатів, то нове покоління Volkswagen Tiguan запропонує їх п’ять варіантів. Бензиновий турбо-двигун на 1.5 літра, який видає 150 кінських сил. Два дизельні агрегати на 2.0 літри, що мають потужності 150 і 190 кінських сил, відповідно. А також дві гібридні версії, на 204 і 272 конячки. Усі силові агрегати працюватимуть у парі з роботизованою коробкою передач на сім швидкостей. Привід може бути як переднім, так і повним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Volkswagen

Останні записи

Електрокар за 2500 доларів показали наживо (фото)

В Китаї запустили в продаж новий економічний електричний пікап під назвою Kayu GMF. Цей компактний…

19.05.2024

ТОП-5 автомобілів з пробігом, які привозять в Україну зі США

За даними "Укравтопрому", в 2024 році в Україні було зареєстровано 4 майже 3700 старих автомобілів…

19.05.2024

Toyota назвала ціни на новий хетчбек Corolla 2025 року

Японська компанія випустила хетчбек Toyota Corolla в 2025 році, але не змінила ціну на цю…

19.05.2024

Volkswagen приймає замовлення на новий Golf GTI

Новий Volkswagen Golf GTI, крім інновацій, отримав нову інформаційно-розважальну систему, нове програмне забезпечення, новий дизайн.…

19.05.2024

Бюджетний кросовер Dacia Duster 2024 ще подешевшав

Не так давно кросовер Dacia Duster 2024 отримав серйозне оновлення. Автомобіль вже продається на основному…

19.05.2024

Фахівці назвали прості способи як правильно перевірети автомобіль

Відомий американський Автомеханік Скотті Кілмер закликав водія постійно стежити за технічним станом автомобіля. Серед іншого,…

19.05.2024