Авто

Компанія BMW додасть потужності своїм популярним кросоверам, а голосовий помічник почне спілкуватися на рівних

Share

Другий шестициліндровий рядний дизельний двигун буде доданий у моторну гаму кросоверів BMW X5 та BMW X6 у серпні 2023 року. Агрегат у нових BMW X5 xDrive40d та BMW X6 xDrive40d є найпотужнішим дизельним варіантом у новому модульному поколінні двигунів Efficient Dynamics .

Нові сталеві поршні забезпечують вищий тиск згоряння, а також підвищується ефективність процесу відділення олії. Технологія BMW TwinPower Turbo включає двоступінчасту систему турбонаддува і систему безпосереднього впорскування Common Rail з новими форсунками електромагнітних клапанів. Вони направляють паливо в камери згоряння з 12 упорскуваннями за хід з максимальним тиском 2500 бар. М’яка гібридна технологія 48 В у вигляді стартера-генератора з приводом від колінчастого валу, інтегрованого у восьмиступінчасту коробку передач Steptronic Sport , надає 3,0-літровому двигуну ще більш різку передачу потужності і підвищує його ефективність.

Новий агрегат забезпечує максимальну потужність 352 л. і піковий крутний момент 720 Нм . Вражаюча тягова потужність нового шестициліндрового рядного дизельного двигуна, восьмиступінчаста коробка передач Steptronic Sport та інтелектуальна система повного приводу поєднують зусилля для створення потужної спринтерської здатності. Новий BMW X5 xDrive40d та новий BMW X6 xDrive40d розганяються від 0 до 100 км/год за 5,5 секунди.

Оновлений BMW iDrive із функцією QuickSelect буде впроваджено з операційною системою BMW 8.5 на додаткових моделях. Останнє покоління BMW iDrive оснащене новим домашнім екраном та функцією QuickSelect , що робить вибір та керування численними функціями та цифровими сервісами ще більш інтуїтивно зрозумілими та зручними.

Показуючи потрібну інформацію у потрібному місці, новий BMW iDrive допомагає забезпечити цілеспрямоване та впевнене ведення. BMW iDrive з функцією QuickSelect також поєднується з вигнутим дисплеєм BMW та інтелектуальним персональним помічником BMW .

У всіх моделях BMW , які оснащені операційною системою BMW 8.5 або можуть бути оновлені за допомогою цієї системи, інтелектуальний персональний помічник BMW матиме додаткові навички з літа 2023 року. Залежно від технічних характеристик автомобіля та дорожньої ситуації, цифровий компаньйон зможе запропонувати відключити функцію обмеження швидкості, переключитися в спортивний режим або активувати асистенти водіння. Природно сформульовані усні інструкції можна використовувати для регулювання положення сидіння.

Крім того, інтелектуальний персональний помічник BMW тепер зможе активно пояснювати водію функції, що раніше не використовуються, включаючи збереження улюблених радіостанцій і використання голосових команд для регулювання кондиціонера або яскравості вигнутого дисплея BMW . Графіка, що зображує цифрового компаньйона під час обміну думками з пасажирами автомобіля, наразі отримує десять додаткових символів трансформації.

З липня 2023 року асортимент додаткового обладнання, доступного для нового BMW X1 і нового BMW iX1 , тепер включатиме пакет M Sport Pro . Ця опція буде пропонуватися як розширення пакету M Sport .

У пакет входить розширене глянсове оздоблення M Shadowline , задній спойлер M, гальмівна система M Sport з червоними або, при бажанні, темно-синіми супортами, а також ремені безпеки M. Вибір додаткових адаптивних світлодіодних фар також приносить M фари Shadowline .

Нові варіанти оббивки, доступні з липня 2023 року, підкреслять преміальний характер нового BMW X1, BMW iX1 та BMW 2 серії Active Tourer . Поверхні сидінь у перфорованій обробці Veganza можна замовити як опцію для цих моделей.

Введення нових кольорів кузова для сучасних моделей BMW надає клієнтам додаткові можливості для індивідуалізації екстер’єру свого автомобіля. Забарвлення BMW Individual Frozen Pure Grey metallic та Frozen Portimao Blue metallic буде доступне для седана BMW 3 серії, купе BMW 2 серії та високопродуктивного BMW M2 з липня 2023 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: BMW

Останні записи

Dacia планує створити купе-кросовер у стилі BMW X6 (ФОТО)

Не минуло й тижня з моменту прем'єри нового кросовера Dacia Bigster, як у Мережі активізувалися…

17.10.2024

Названо колір авто які найчастіше піддаються атакам пташиного посліду

Вибір кольору автомобіля для багатьох пов'язаний лише з естетикою, але має і практичне призначення. Практично…

17.10.2024

Моторист назвав головні ознаки швидкої поломки турбіни ДВЗ

Поломка турбіни може стати неприємним сюрпризом для власника авто, але є низка ознак, які допоможуть…

17.10.2024

Названо 4 способи, як водії ухиляються від штрафів за непристебнутий ремінь

Камери, встановлені на дорогах, незважаючи на високу точність і добрий дозвіл, часто виписують штрафи помилково…

17.10.2024

Volkswagen розробляє новий компактний кросовер, схожий на Skoda Kylaq

Volkswagen довгий час утримувався від входу в сегмент компактних кросоверів довжиною до 4 метрів, залишивши…

17.10.2024

П’ять кроків до оптимальної підготовки авто до холодів

З приходом холодів я завжди починаю думати про те, як підготувати свій автомобіль до зимових…

16.10.2024