Авто

Топ-7 найкращих авто для далеких поїздок

Share
Для тривалої поїздки цінними є такі фактори, як економічне споживання палива, місткість корпусу та багажника, здатність розвивати пристойну швидкість, надійна підвіска.
При плануванні відпустки одним із головних питань: «Як дістатися обраного місця відпочинку?» Не в усі куточки країни можна потрапити на громадському транспорті, іноді єдиним способом стає власний автомобіль – їх і розглянемо у цій статті.

Увага слід приділити ергономіці сидінь, плавності керування автомобіля та місткості салону. Для тривалої поїздки цінними є такі фактори, як економічне споживання палива, місткість корпусу та багажника, здатність розвивати пристойну швидкість, надійна підвіска.

Mercedes-Benz V-class

Найпопулярнішою та найкомфортнішою машиною преміум-класу можна вважати Mercedes-Benz V-класу. Це просторий мінівен потужністю 163 л.с з 7-ступінчастою коробкою “автомат”. Машина має шестимісний тканинний салон з трьома рядами індивідуальних стандартних сидінь. Аудіосистема, кондиціонер та додатковий обігрів салону, круїз-контроль та автоматичне ближнє світло – цього має вистачити для приємної подорожі. У моделі доступні багато конфігурацій, які дозволять відчувати себе не тільки комфортно, але й розкішно.

Land Cruiser Prado

Дуже впевнений автомобіль для міжміських поїздок та подорожей, продуманий японськими інженерами. Високий дорожній просвіт дозволяє відмінно пересуватися бездоріжжям. Всередині салон досить великий, а багажне відділення розраховане для розміщення всіх необхідних речей, частину яких можна розмістити на даху. Витрата по трасі із середньою швидкістю 100-120 км/год – 9.2-9.5 л. на 100 км. Перевагами автомобіля можна вважати можливість встановлення третього ряду сидінь.

Nissan X-Trail

Для тих, хто збирається в далеку подорож складним маршрутом, кросовер X-Trail підійде якнайкраще. Підвіска автомобіля відмінно веде себе і на асфальтовому покритті, і на болотистій місцевості. В іномарці зручно розміститься сім’я з чотирьох осіб, а при поїздці парою задній ряд можна трансформувати у повноцінне ліжко. Модифікація з дизелем найекономічніша: від заправки до заправки до 1000 км пробігу трасою. Плюси машини, які відзначають автолюбителі: економічна, маневрена, безпроблемна. Проте деякі скаржаться на недостатню шумоізоляцію в салоні.

Toyota RAV 4

Один із найдавніших учасників подібних списків – ця модель заслужила на повагу у багатьох поколінь автолюбителів. Висота ходу 197 мм достатня, щоб проїжджати ґрунтовими дорогами. З дозаправкою проблем не буде – витрата близько 7 літрів, а колонки з 95-м бензином завжди будуть трасою. Підвіска працює важкувато, але справляється з «пробоями» на вибоїнах. Просторий салон та багажник у 500 літрів без проблем розмістять чотирьох людей. Хоч він і значно перевершує попередні покоління у позашляхових навичках, йому все ж таки не під силу пройти тайгу.

Kia Sorrento

Ще один комфортний кросовер середнього розміру з Південної Кореї. Здається, створено, щоб багато подорожувати. Машина дуже дешева, тому автомобіль дуже популярний у Росії. У салоні все практично та універсально. Матеріали якісні, тому водій та пасажир не відчувають незручностей. Багажник на 530 літрів стане чудовим бонусом, який допоможе вам у дорозі, даючи можливість не лише подорожувати, а й працювати, перемагати у бездоріжжі тощо. Дорожній просвіт невеликий, всього 185 мм – але якщо немає необхідності заїжджати у важкопрохідні місця, цього цілком достатньо.

Subaru Outback

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Названо небезпечні предмети, які не слід залишати в автомобілі влітку

З настанням спекотної погоди водії стикаються з новими проблемами, пов'язаними зі зберіганням речей в автомобілі.…

11.05.2024

Водіям розкрили правду про водіння на автомобілі з майже порожнім баком

Багато українських водіїв мають звичку їздити на своїх автомобілях, доки не загориться індикатор низького рівня…

11.05.2024

Електричний BMW iX 2026 року отримає фальшрадіаторні грати з підсвічуванням

Майбутня оновлена ​​версія електричного кросовера 2026 модельного року також отримає покращену технологію акумуляторів, щоб збільшити…

11.05.2024

В Україні можуть почати збирати бронемашини Roshel

Канадський виробник бронемашин Roshel планує розгорнути виробництво бронетехніки на території України. Про це заявив генеральний…

11.05.2024

Названо найненадійніші автомобілі: вони вічно ламаються

Ніхто в здоровому глузді не хоче купувати автомобілі, які постійно ламаються, але іноді це трапляється.…

11.05.2024

Наступна Mazda MX-5 може стати напівелектричною

Mazda вивела на ринок «дводверку» MX-5 у далекому 1989 році, а у 2014-му році ця…

11.05.2024