Авто

Оновлений Volkswagen Touareg показали на фото: які зміни торкнулися кузова флагмана

Share

Як відомо, компанія Volkswagen готується вивести на ринок рестайлінгову версію свого великого кросовера Touareg . Зараз цей паркетник є моделлю третього покоління. Автомобіль вже неодноразово потрапляв в об’єктиви фотографів-«шпигунів», проте сказати про оновлення в його зовнішності не було чого, оскільки тестовий прототип завжди ховався під щільним захисним камуфляжем. Однак опубліковані на минулому тижні знімки відкрили завісу таємниці над екстер’єром паркетника. На основі цих фотографій вітчизняний автодизайнер створив рендери, де показав, як може виглядати новий Volkswagen Touareg 2023 року.

Судячи з рендерів, Volkswagen Туарег 2023 очікують серйозних змін. Так, кросовер отримає більш потужні радіаторні грати, які будуть об’єднані в одне ціле з головною оптикою. Самі фари також зміняться, при цьому вони збережуть звичний вигляд з L-подібними денними світлодіодними ходовими вогнями. Передні крила автомобіля втратять декоративні вставки. Також трохи змінилися накладки на задніх дверях. Кормові ліхтарі отримали наскрізну конструкцію, тепер вони з’єднані за допомогою світлодіодної смуги, що проходить через усі двері багажного відділення (фото: kolesa.ru, Микита Чуйко).

Один із прототипів нового Volkswagen Touareg 2023, що потрапив до об’єктиву камери, мав значок eHybrid на кришці багажника. Це говорить про те, що під капотом автомобіля розміщений гібридний агрегат, що підключається. При цьому поки що офіційно не підтверджено, що кросовер отримає такий варіант мотора. Нагадаємо, що найпотужніша версія німецької моделі сьогодні оснащується 3,0-літровим турбованим двигуном, який генерує 456 кінських сил і 700 Н*м моменту, що крутить. При цьому багато експертів упевнені, що виробник збереже паркетнику актуальні агрегати класичних ДВС, розширивши лінійку електричних різновидів моторів. Побудований оновлений кросовер буде на базі вкороченої архітектури MBL Evo (фото: motor1.com).

Також ранні «шпигунські» знімки демонстрували нам, що виробник тестує оновлений Volkswagen Туарег 2023 за допомогою динамометра. Все це говорить про подальшу електрифікацію автомобіля. Також повідомляється, що паркетник збереже повнопривідну трансмісію 4Motion із блокуванням міжосьового диференціалу Torsen та 8-швидкісну автоматичну коробку передач з гідротрансформатором. Про зміни, які відбудуться в салоні автомобіля, поки що нічого не повідомляється, оскільки інтер’єр ще не разу не потрапляв до об’єктивів фотокамер. Також не відомо, наскільки зміниться ціна на кросовер. 

Також варто нагадати, що торік VW Touareg відсвяткував своє 20-річчя. На честь цієї події німецький бренд вивів на ринок спеціальну модифікацію моделі, що отримала назву 20th Anniversary Special Edition. Автомобіль вийшов у двох комплектаціях і в основному відрізняється від стандартного кросовера наявністю логотипів на кузові та салоні. Також у списку змін можна назвати затемнені решітку радіатора та задні ліхтарі, ексклюзивний колір забарвлення кузова (Inkstone Blue) та чорні колісні диски. Оснащення паркетника відповідає його статусу. Крос укомплектований цифровою «приборкою», 15,0-дюймовим тачскріном мультимедіа, трехспіцевим кермом з багатим функціоналом та ін. Салон машини оброблений зносостійкими оздоблювальними матеріалами. Під капотом паркетника встановлений 340-сильний 3,0-літровий наддувний двигун V6, крутний момент якого дорівнює 450 Нм. Трансмісія представлена ​​8-діапазонним “автоматом” (фото: Volkswagen AG).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Volkswagen

Останні записи

Jaguar представив прощальний F-Pace напередодні переходу на електромобілі

Jaguar відзначає завершення доби свого розкішного позашляховика F-Pace випуском спеціальної версії 90th Anniversary Edition. Ця…

17.05.2024

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024