Авто

Названо 5 кросоверів, які часто ламаються, але мають непогану популярність

Share

Кросовери зараз мають величезну популярність у нашій країні. Як правило, кросовери є просторими, більш місткими і мають непогану прохідність. Саме через це даний клас автомобілів став набирати популярності і потихеньку витісняє з продажу ті ж седани, хетчбеки та універсали.

Але деякі кросовери відрізняються слабкою надійністю, хоча при цьому мають досить велику популярність серед автолюбителів. Так які ж кросовери найчастіше ламаються і здатні завдати їх власнику чимало проблем??? Дивимося.

Nissan X-Trail

Це просторий та комфортний автомобіль. Багажне відділення у машини досить велике. Зовнішній вигляд можна назвати сучасним з натяжкою, але при цьому кросовер має стиль. Салон досить спартанський, але все необхідне для щоденних переміщень містом у ньому є. Але у цієї моделі можуть виникнути проблеми після певного часу використання.

Автомобільні експерти радять не купувати екземпляри з двигуном, об’єм якого дорівнює 2.5 літрам. Зламатися може поршнева система та ланцюг ГРМ. З цим двигуном у парі працює варіатор. Така трансмісія не дуже добре функціонує в цій зв’язці, хоча варто відзначити, що технічний стан все ж таки залежить від того, чи стежив власник за своєю машиною і чи проходив він вчасно технічне обслуговування. До цього модель дуже вимоглива.

Skoda Yeti

Щодо покупки уживаного Skoda Yeti варто подумати. Це досить проблемний автомобіль і в жодному разі не варто купувати його з турбованими силовими агрегатами TSI, об’єм яких становить 1.2 та 1.4 літри. Це вкрай слабкі та вимогливі двигуни. Тут проблеми можуть виникнути з поршневою групою, ГРМ та каталізатором. Проблеми можуть статися і з не дуже надійною трансмісією DSG.

BMW X1

Даний німецький кросовер також є проблемним, тому варто подумати, перш ніж приймати рішення його придбати. Сам ремонт виллється в копієчку, так як модель відноситься до преміум-бренду, хоча за фактом і є представником мас-сегмента.

Проблеми можуть виникнути з бензиновим двигуном з об’ємом на 2 літри. Навіть якщо пробіг і не дуже великий, у автомобіля все одно можуть виникнути проблеми з цим двигуном. Машина може почати їсти олію. Плюс часто виходить з ладу і сам датчик, який відповідає за показ цього рівня, що тільки додає проблем. Якщо вчасно не помітити дані несправності, двигун виходить з ладу, а ремонт явно буде недешевим.

Volkswagen Tiguan

У вживаних Volkswagen Tiguan є деякі з силовим агрегатом на 1.4 літра, який має дві потужнісні варіації, на 122 і 150 кінських сил. Часто у цих двигунів страждає поршнева група та ланцюг ГРМ. Проблеми можуть виникнути і з системою ABS, а також із трансмісією DSG.

Mazda CX-7

Це один з тих японських автомобілів, який не має нічого спільного з виразом – японська якість. Mazda CX-7 не відрізняється надійністю двигун об’ємом на 2.3 літра. Проблеми можуть виникнути з ланцюгом ГРМ, а також турбіною, ремонт якої коштує круглу суму. Також власники відзначають, що двигун може перегріватися, натомість до трансмісій у кросовера жодних нарікань немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія

Останні записи

Першими електромобілями BMW Neue Klasse будуть кросовер та седан розміром з 3 Series

Однією з перших двох моделей наступного покоління електромобілів BMW, які отримали назву "Neue Klasse" на…

08.05.2024

Audi оголосила нові технічні подробиці Q6 e-tron

Компанія Audi повідомила, що при проєктуванні батареї для платформи PPE, інженери віддавали пріорітет не лише…

08.05.2024

Volkswagen представив новий автокемпер із підйомним дахом на базі T7 Multivan

Компанія Volkswagen представила новий кемпер California. Новинка побудована на платформі T7 Multivan. Для автомобіля підготували…

08.05.2024

Нові Bentley оснастять 750-сильною гібридною установкою

Компанія Bentley замінить двигун W12 на потужну гібридну установку на базі V8. Система Ultra Performance…

08.05.2024

Топ-4: позашляховики з пробігом за ціною бюджетного седана

Експерти назвали чотири позашляховики, які в даний час коштують в районі 1 млн гривень. Причому…

08.05.2024

Прощай, W12: представлений двигун, який відповідатиме за майбутнє марки Bentley

Bentley оголошує про епохальну зміну у своїх автомобілях: знаменитий 6,0-літровий двигун W12 йде на спокій, поступаючись місцем новітньому…

08.05.2024