Авто

Все, що потрібно знати про новий Kia Seltos 2022 року – останні новини

Share

Кросовер Kia Seltos 2022 ще недавно постійно з’являвся у світових ЗМІ. Але останнім часом він начебто зник з інформаційного поля. Щоправда, Kia нещодавно презентувала оновлений Seltos, призначений для американського ринку. Автомобіль дебютував на останньому автосалоні у Лос-Анджелесі.

Різниця між модифікаціями, призначеними для США та Південної Кореї, мінімальна. По суті, йдеться про дві версії кросовера, що відрізняються між собою лише списком доступного обладнання. Оновлений Seltos відрізняється від свого попередника переробленою передньою частиною кузова. Тут розташувалися звужені фари головного світла, під якими простяглася світлодіодна смужка, що робить їх «гострішою». Від неї на великі радіаторні грати, що зберегла фірмовий дизайн, йдуть декоративні металеві вставки.

Передній бампер доповнюється компактними бічними вирізами під невеликі вентиляційні отвори та світлодіодну оптику. У його центрі розташовується широкий повітрозабірник, обрамлений не меншою металевою вставкою. Корма привертає увагу за рахунок довгих світлодіодних смужок, що виконують роль задніх ліхтарів. Цікаво, що для американської версії Seltos компанія Kia підготувала інший варіант оптики. Задні фари цієї модифікації не піднімаються у бік опорних стійок.

Також спеціально для американського ринку підготовлена ​​нова модифікація X-Line, яка приносить із собою ексклюзивні колісні диски діаметром 18 дюймів, радіаторні грати та зовнішні дзеркала, пофарбовані відповідно в бронзовий і чорний колір. У салоні корейської моделі з’явився новий блок керування кліматом із 4,2-дюймовим екраном. Над ним розташовується 10,25-дюймовий мультимедійний тачскрин, який з’єднаний із цифровою панелью приладів того ж розміру.

Під час підготовки нової версії корейські інженери розширили також список доступних опцій. Кросовер поєднується з передніми кріслами, які доповнюються вентиляцією, а задні двері комплектуються електроприводом. В іншому перелік опцій практично не змінився. Але про це стане відомо пізніше, коли Kia розсекретить комплектації та ціни Seltos, призначеного для американського ринку.

Важливо відзначити, що у разі повернення моделі до Росії вона буде представлена ​​у нас у виконанні, доступному в Південній Кореї. Тобто в нашій країні продаватимуть Seltos із 2-літровим 149-сильним «атмосферним» двигуном. Не виключено також варіант появи моделі з турбомотором на 1,6 літра, максимальну віддачу якого підвищили до 198 к.с. Він поєднується з 8-ступінчастим “автоматом”, який замінив 7-діапазонний “робот”. Для США підготували аналогічну технічну частину.

Список доступних опцій поповнився кількома системами, що підвищують безпеку. У комплекті з кросовером тепер пропонують обладнання, яке попереджає лобовий удар, стежить за пішоходами та велосипедистами, моніторить «сліпі» ділянки та контролює швидкісний режим. У зв’язку з тим, що в рамках першого рестайлінгу зовнішність Seltos змінилася, довжина кросовера збільшилася до 4390 мм, коли як колісна база залишилася колишньою: ті самі 2630 мм.

Крім того, нещодавно у Мережі опублікували рендер спортивної версії корейського кросовера. Дизайнер надав автомобілю агресивного вигляду, розширивши його і зменшивши висоту. Кросовер придбав передній бампер зі збільшеними центральними та бічними повітрозабірниками. Додатково дизайнер оснастив Seltos чорними радіаторними гратами і великими колісними дисками (фото: Kia і Zephyr Designz).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Kia

Останні записи

Peugeot показав свій новий електромобіль напередодні презентації

Peugeot 408 отримає електричну версію, яку офіційно представлять 2 жовтня, а публічний дебют відбудеться на…

28.09.2024

Свіжі зображення та чутки про бюджетну модель Model 2

Ілон Маск натякав на бажання випустити доступний електромобіль Tesla, і чутки про Model 2 залишаються…

28.09.2024

Toyota випускає двигуни, які можуть проїхати до мільйона кілометрів

Автомобілі Toyota здобули репутацію надійних завдяки двигунам, які практично не ламаються і не потребують серйозного…

28.09.2024

Гібридний BMW X5 помічений на дорожніх випробуваннях (фото)

Розробка нового покоління BMW X5 2026 продовжується, про що свідчать регулярні появи шпигунських знімків в…

28.09.2024

Топ-9 найнадійніших автомобілів усіх часів

Кожного року авторитетні організації та журналісти проводять дослідження, щоб визначити найнадійніші автомобілі, які здатні пройти…

28.09.2024

Tesla втратила статус найпопулярнішого авто в Європі: ось хто став новим лідером

Dacia Sandero став найпопулярнішим автомобілем на європейському ринку за результатами серпня 2024 року, про що…

28.09.2024