Авто

Названо 3 головні автомобільні розчарування 2022 року

Share

2022 ознаменувався безліччю цікавих прем’єр в автомобільному світі. Проте низка з представлених моделей не виправдала очікувань, і на те існує низка причин як об’єктивних, так і особистих. Журналісти видання «CarsCoops» вирішили поділитися власним рейтингом найголовніших автомобільних розчарувань року, що минає.

На першу позицію у цьому ТОП-3 американський портал поставив споріднені японські електричні кросовери Toyota bZ4X та Subaru Solterra. Незважаючи на високі очікування, черга за ними не вишикувалася, а рентабельність перебуває під великим питанням.

Причин тому лише одна – це дефекти, які вважаються критичними для такого виду техніки. Перше, що відразу відбило бажання покупців купувати такі машини, це проблеми із зарядом їх батарей у холодну погоду.

Після цього в Мережі з’явилася інформація про те, що у них можуть відвалюватися колеса, а потім з’ясувалося, що запас японських батарейних SUV складає всього 50% від заявленого.

На другому рядку в цьому антирейтингу розташувався корейський пікап Hyundai Santa Cruz. Цю модель багато разів хвалили за відмінну плавність ходу, а також зручний кузов, у вантажному відсіку якого можна перевозити все, що тільки заманеться. Втім, у продажах це Санта Крузу не допомогло.

Покупців у нього практично відразу відбив Ford Maverick, який виявився економічнішим і дешевшим.

Замикає трійку головних автомобільних розчарувань 2022 мікроавтобус Volkswagen ID Buzz. У Німеччині за цю електричну модель просять від 64 тисяч 581 євро.

При цьому продуктивність автомобіля становить 204 кінські сили, а запас ходу дорівнює лише 400 км. Таким чином, модель виявилася не пристосована до далеких поїздок, ставши машиною, яка цікава лише міським кур’єрським службам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія

Останні записи

Volkswagen приймає замовлення на новий Golf GTI

Новий Volkswagen Golf GTI, крім інновацій, отримав нову інформаційно-розважальну систему, нове програмне забезпечення, новий дизайн.…

19.05.2024

Бюджетний кросовер Dacia Duster 2024 ще подешевшав

Не так давно кросовер Dacia Duster 2024 отримав серйозне оновлення. Автомобіль вже продається на основному…

19.05.2024

Фахівці назвали прості способи як правильно перевірети автомобіль

Відомий американський Автомеханік Скотті Кілмер закликав водія постійно стежити за технічним станом автомобіля. Серед іншого,…

19.05.2024

У продажу з’явився суперкар Ferrari у стилі McDonald’s

Ferrari 296 GTB став першим дорожнім суперкаром італійської марки з двигуном V6, оскільки раніше аналогічний…

19.05.2024

Mitsubishi намекнула на новое поколение внедорожника Pajero Sport

Два тижні тому компанія Mitsubishi показала, як зміниться її позашляховик Pajero Sport (на деяких ринках…

19.05.2024

Рестайлінг Sportage: як зміниться найпопулярніший кросовер Kia з оновленням

Sportage залишається найпопулярнішою моделлю у SUV-лінійці південнокорейського автовиробника Kia. Автомобіль, який пережив зміну поколінь у…

19.05.2024