Авто

Автомобіль 2022 року, який найбільше розчаровує

Share

Рік, що минає, був повний зльотів і падінь. Ми бачили неймовірні ажіотаж, викликаний інтересом до Toyota LC 300 і Ford Bronco, а також появи неймовірного кросовера Ferrari. А які автомобілі стали такими, що найбільше розчаровують у 2022?

Кандидатів багато, але автоексперти вважають, що претендент номер один – це Toyota bZ4X (і її близнюк Subaru Solterra). Урочисто оголошений наступ японських брендів ринку просунутих кросоверів, закінчилося не розпочавшись. Спочатку з’ясувалося, що bZ4X не здатний швидко заряджатися у холодну погоду. Потім у червні його випуск було припинено через колеса, які могли відвалитися прямо на ходу. Пошук вирішення проблеми зайняв так багато часу, що Toyota запропонувала викуповувати вже продані автомобілі у клієнтів. А нещодавно європейські тести показали, що пробіг не досягає і половини від заявленого (наприклад, повнопривідна версія проїжджає 220 кілометрів замість 460-ти). Toyota відповіла, що вивчає питання.

Наступним невдахою може стати невеликий пікап Hyundai Santa Cruz. Коли його вперше показали, він здавався справжнім проривом та величезною перемогою Hyundai. Нічого подібного конкурентів не було, і він міг зайняти розмірну нішу, в якій застрягло чимало потенційних покупців. Але потім з’явився Ford Maverick, з кращою витратою палива, нижчою ціною, і зрозумілішим дизайном, і справжній прорив Hyundai закінчився.

Серед претендентів на звання розчарування та мікроавтобус Volkswagen ID Buzz. Компанія досі не оголосила його ціни на окремих ринках, але в Німеччині він коштує недешево. Прайс-лист починається з вражаючих 64581 євро (близько 4,5 млн рублів), і це незважаючи на те, що базова модель має меншу потужність, ніж, наприклад, новий Chrysler Pacifica Hybrid.

Зізнатися, ми ніколи не були великими шанувальниками Volkswagen, але сподівалися, що цього разу компанія вразить нас (та інших, хто сумнівається) сучасним і добре продуманим електричним мікроавтобусом. Поки що несхоже, що це може статися.

А який автомобіль став таким, що найбільше розчаровує на ваш погляд?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія

Останні записи

Skoda показала фінальні тизери кросовера Elroq: прем’єра незабаром

Нещодавно Skoda офіційно представила останній тизер свого нового автомобіля Elroq. Його офіційна прем'єра відбудеться 1…

29.09.2024

Mazda зробить віддалений запуск автомобілів платним: яка буде вартість?

Тепер Mazda стягує гроші за підключені послуги, такі як віддалений запуск. Захисники права на ремонт…

29.09.2024

Вперше помічено новий Audi RS5 у версії седан

RS 4, яким ми його знали, мертвий, тому що Audi змінила стратегію найменування - перемістивши…

29.09.2024

Volkswagen відмовляється від агресивного дизайну своїх автомобілів

Сучасні спортивні автомобілі часто мають агресивний вигляд: з сердитими фарами, великими решітками радіатора, спойлерами та…

29.09.2024

Власники нових Nissan Rogue скаржаться на неприємний запах у салоні

Третє покоління кросовера Nissan Rogue (американська версія X-Trail) стало значним кроком вперед у порівнянні з…

29.09.2024

Новий Lexus LFA представлять восени 2025 року

Перші чутки про плани Lexus випустити друге покоління LFA з'явилися ще у 2021 році, але…

29.09.2024