Авто

Названі найненадійніші кросовери та позашляховики 2022 року

Share

Німецький автопром давно не тішить нас своєю надійністю. На цей раз Volkswagen захопив майже весь п’єдестал ганьби автомобільної промисловості за версією ресурсу TopSpeed. Схоже, Німеччина почала відчувати хронічні проблеми з двигунами, трансмісіями, підвісками та електронікою своїх авто. Портал «АвтоПогляд» публікує весь список невдах сезону-2022, тим більше, що більшість із них представлена ​​і в Росії.

Отже, за результатами експертних оцінок, антирейтинг очолив німецький кросовер VW Taos 2022 року випуску. Причому з абсолютно рекордним показником – 1 бал зі 100 можливих! Що в нього ламається? Да все! У автовласників виникають проблеми з двигуном, паливною системою, трансмісією та електронікою. На другому місці також розташувався ще один представник компанії – Tiguan, отримавши 3 бали зі 100. Проблеми ті ж – мотор, трансмісія та електроніка. Третій рядок антирейтингу зайняв Mercedes-Benz GLC 2022 року випуску: 4 бали зі 100 через постійні проблеми з трансмісією, підвіскою та електронікою.

Не потрапив у трійку “призерів” і залишився на четвертому місці Volvo XC60 2022 року. На п’ятому місці розташувався електричний кросовер Ford Mustang Mach-E із проблемами в бортовій електроніці та електродвигуні. Kia Sorento 2023 модельного року розташувався на шостому місці: проблеми з гібридною силовою установкою. Сьоме місце у Buick Encore з ненадійною електрикою та системою охолодження двигуна. На восьмому та дев’ятому місцях комфортно розмістилися Jeep Cherokee та Nissan Pathfinder: тут питання до трансмісій та моторів. Ці недоліки привели на 10 місце антирейтингу Hyundai Tucson.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія

Останні записи

Вартість вживаних автомобілів у США йде на спад

Протягом останнього року ціни на вживані автомобілі зі США продовжують знижуватись. Після стрімкого зростання в…

26.09.2024

Пасажирам п’яного водія загрожує до п’яти років ув’язнення

Керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння — це серйозне порушення, яке в Україні карається доволі…

26.09.2024

Розкрито основні проблеми з двигунами вживаних Volkswagen Tiguan

На ринку кросовер Volkswagen Tiguan був представлений у двох поколіннях і довгий час залишався одним…

26.09.2024

Hyundai працює над новим гібридним кросовером

Корейський автовиробник має намір розширити свій асортимент моделей у сегменті SUV. Наступною цікавою прем'єрою компанії…

26.09.2024

Новий Hyundai Palisade отримає 9-місний салон

Розробка другого покоління кросовера Hyundai Palisade активно триває. Прототипи флагманської моделі південнокорейського бренду регулярно потрапляють…

26.09.2024

Kia планує дешевий електромобіль та електричну альтернативу Stinger GT

Kia планує розширити свою лінійку електромобілів, про що повідомляє Autocar, посилаючись на заяви керівництва бренду.…

26.09.2024