Авто

ТОП-5 найкращих б/у авто в Україні

Share

Бюджет 300 тисяч собі можуть дозволити виділити вже не так багато автолюбителів. Що можна купити зараз за ці гроші? В даному випадку хотілося б виділити кілька цікавих моделей, які відрізняються надійністю, попитом на вторинному ринку і не вимагають від власника колосальних витрат на ремонт.

Renault Fluence

Досить цікава модель для придбання, яка отримала гарне оснащення, багате внутрішнє оздоблення та стильний вигляд, який котирується і досі. За 300 тисяч можна переглянути Renault Fluence у першій генерації кінця нульових років виробництва. Орієнтуватися варто на автомобілі 2009-2010 років. Найкращі варіанти – це ТЗ на 1,6-літровому ДВЗ з “механікою” з пробігом в 150 – 200 тис. рідше зустрічаються в цьому бюджеті версії з автоматичною трансмісією. Варіанти з варіатором та більш об’ємним силовим агрегатом краще не розглядати. За належного утримання машина зможе прослужити своєму новому власнику довгі роки.

BMW 3-ї серії

Один з найбільш вдалих та надійних німецьких автомобілів із прийнятним за вартістю обслуговуванням на сьогоднішній день. Розглядаючи BMW 3-Series у кузові E46 у рестайлінговій версії, дуже важливо вибрати надійне поєднання двигуна та коробки. У цьому випадку це 2,0-літровий двигун і механічна КПП. Незважаючи на вік, машина виглядає привабливо, зможе порадувати багатим внутрішнім оздобленням та агресивною зовнішністю. Цей варіант можна назвати оптимальним для придбання, коли йдеться про молодого автолюбителя. До пошуку «живого» авто доведеться підійти особливо ретельно та бажано для цього звернутися до підбирачів.

Chevrolet Cruze

Практичний, надійний та привабливий зовні автомобіль з гарним запасом міцності. За 300 тисяч можна підшукати для себе Cruze у дійсно хорошому стані з-під двох чи трьох власників із пробігом до 200 тисяч кілометрів. Плюсом цього варіанта можна назвати вік. За ці гроші можна без проблем знайти гарне ТЗ 2009 — 2010 років виробництва у дорестайлінговій модифікації. До покупки допускаються всі моделі з моторами 1,6 та 1,8 літра на “механіці” або з автоматичною КПП. Останній варіант буде трохи дорожчим у плані подальшого обслуговування.

Volkswagen Polo

Живучий і «невбивний» автомобіль концерну VAG, який можна купити в бюджеті до 300 тисяч, але доведеться неабияк попрацювати з пошуком, оскільки багато моделей будуть з-під таксі. Краще на цей випадок одразу звернутися до кваліфікованих підбирачів. Машина проста, не вражає по оснащенню та якості оздоблення, але справно ходить великі пробіги. Орієнтуватися належить на Polo V у дорестайлінговій версії 2009 – 2010 років випуску. Найімовірніше, задовольнятися доведеться автомобілем з мотором об’ємом 1,6 літра з “механікою” або “автоматом” і пробігом у 200 – 250 тисяч.

Hyundai Solaris

Все, що раніше було сказано про Polo, можна зарахувати і до цього «корейця». Його плюс лише в тому, що за 300 тисяч можна придбати Solaris молодший, орієнтовно 2011 року виробництва. У той же час пробіг все одно буде близько 200 – 250 тис. що стосується моторів і КПП, то тут потрібно брати машину з 1,6-літровим ДВС і «механікою». Або якщо автолюбитель готовий витрачати зайві кошти на утримання, то можна розглянути авто з «автоматом». Тут важливо розуміти, що, як і у випадку з Polo, багато варіантів, представлених у продажу, будуть з-під таксі, а їх до придбання явно не потрібно розглядати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Нова Toyota RAV4 (2025): що про неї відомо

Через шість років після запуску поточного покоління знаменитого японського кросовера RAV4 компанія Toyota готова провести…

07.10.2024

Експерти пояснили, чому не варто ігнорувати воду у вихлопній трубі автомобіля

У холодну пору року нерідко можна помітити, як із вихлопних труб автомобілів тече вода або…

07.10.2024

Визначено найпопулярніший автомобіль Європи: хто лідирує у продажах

Серпень 2024 року став важливим етапом для хетчбека Dacia Sandero, який знову посів перше місце…

07.10.2024

Нова версія Audi A7 вперше буде представлена ​​у новому типі кузова

Незважаючи на нову назву, наступний Audi A7 продовжить конкурувати із традиційними конкурентами поточного A6, такими…

07.10.2024

На тизері показали новий Jeep Compass 2025 з повним приводом

Автомобільний гігант Stellantis представив перший тизер повністю оновленого кросовера Jeep Compass 2025, натякаючи на різноманітність…

07.10.2024

Nissan Leaf відкликають через можливу небезпеку загоряння

Десятки тисяч машин Nissan Leaf потрапили під відгук з міркувань безпеки. Автовиробник стверджує, що високовольтна…

07.10.2024