Авто

У Японії почалися продажі оновленого кросовера Lexus UX

Share

Концерн Toyota Motor 7 липня запустила на внутрішньому японському ринку продаж оновленої версії компактного люксового кросовера Lexus UX. На вибір дві модифікації: UX200 та UX250h.

Нагадаємо, що новинка дебютувала у середині травня. Щодо UX колишньої генерації інженери додали в районі дверних отворів 20 додаткових точок зварювання, що підвищило жорсткість кузова на кручення і, отже, покращило відгук машини на повороти рульового колеса. Також з метою підвищення гостроти управління були надбудовані електропідсилювачі та амортизатори.

Крім того, бренд Lexus вніс корективи ексклюзивно до зарядженої версії F Sport . Її тепер у стандарті комплектують адаптивними амортизаторами AVS, що регулюються, розробленими спільно з Yamaha . Також додана розпірка між передніми підвісками та горизонтальний демпфер у задній частині кузова.

Інтер’єр отримав покращений мультимедійний комплекс із дисплеєм 8 або 12,3 дюйма залежно від комплектації. При придбанні версії F Sport можна замовити стайлінг-комплект Emotional Explorer , з яким незалежно від кольору кузова дах завжди пофарбований чорним лаком, а в інтер’єрі використані яскраво-червоні ремені безпеки, а також червоні вставки в дверях і передній панелі.

Для японського ринку з’явилося виконання UX Graceful Explorer , яке має низку стильових особливостей у зовнішньому вигляді та інтер’єрі. Зовні його можна впізнати по забарвленим у відтінок кузова розширювачами колісних арок, сріблястою радіаторною решіткою та спеціальним відшліфованим литим дискам. У салоні використовується світло-коричнева оббивка сидінь, причому у Graceful Explorer у стандартній комплектації передбачена вентиляція передніх крісел.

Модифікація UX 200 обладнана бензиновим агрегатом об’ємом 2,0 літра потужністю 168 к.с., який працює у парі з варіатором. Привід – передній. Версія 250h оснащена гібридною системою, що складається з двигуна аналогічного об’єму, електромотора та варіатора. Сукупна потужність силової установки – 181 л. Привід – передній чи повний.

Вартість Lexus UX в Японії – від 4 003 000 до 5 533 000 ієн в залежності від модифікації та комплектації (близько 800 000 – 1 200 000 гривень за актуальним курсом).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Lexus

Останні записи

Оновлений Geely Atlas відкрився на шпигунських знімках

Оновлений Geely Atlas сфотографували без камуфляжу. Кросовер Atlas, відомий у Китаї як Boyue L, змінив…

03.05.2024

BMW прогнозує спад продажу дизельних автомобілів

У BMW вважають, що продажі дизельних автомобілів продовжуватимуть падати. Це пов'язано з тим, що правила…

03.05.2024

Українські поліцейські отримали новенькі кросовери Mazda (Фото)

Уряд Франції виявив підтримку українській поліції, передавши силовому відомству 13 нових автомобілів марки Mazda. Цей…

03.05.2024

Єврокомісія вимагає більше даних від китайських автовиробників

Європейська комісія попередила трьох китайських виробників електромобілів про те, що вони надали недостатньо інформації щодо…

03.05.2024

Як водіям у “Дії“ отримати копії документів

За допомогою функції «шеринг» ви можете надіслати в необхідні установи не тільки копії своїх документів,…

03.05.2024

З 4 травня учбові транспортні засоби позначатимуть по-новому

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Кабмін опублікував нові зміни до Правил дорожнього руху, які внесені постановою від…

03.05.2024