Авто

Названо позашляховики з найменшою витратою палива

Share

Реальне тестування показало, що автомобілі не настільки економні, як про них кажуть маркетологи.

Автовиробники, коли представляють сучасний автомобіль, завжди намагаються показати його з найкращого боку. Одним із важливих показників є витрата палива. Для того, щоб автомобіль був привабливішим в очах покупця, маркетологи трохи прикрашають можливості свого продукту. Тестування проводяться в ідеальних умовах, з високоефективним пальним та на рівній дорозі. Не дивно, що у реальному житті ці показники неактуальні.

Видання «What Car?» провело власне тестування та дізналося реальну витрату палива найпопулярніших позашляховиків, –  пише «tsn».

Під приціл журналістів потрапили 10 позашляховиків:

    • Kia Niro 1.6 GDi Hybrid – цей автомобіль може проїхати 74 кілометри на 3.78 літра пального. Такого помірного апетиту вдалося досягти завдяки новій гібридній установці. Ще одним із плюсів є практичний інтер’єр та гарантія на 7 років.
    • Mercedes GLA 220d – тут показники лише трохи цікавіші: 75 кілометрів на 3.78 літра пального. Потужний та м’який дизельний двигун – дуже гарний вибір для міста та подорожей.
    • Volkswagen T-Cross 1.0 TSI. Цей малюк також зможе проїхати 75 кілометрів, витративши 3.78 літра пального. Цей автомобіль ідеально підходить для молодих сімей – надійний двигун та гарна функціональність салону роблять свою справу.
    • Suzuki Vitara 1.4. Boosterjet Hybrid. Тут же показник — 75 кілометрів на 3.78 літра пального. Але слід зазначити, двигун у Suzuki досить потужний і приємний. Така витрата палива більш ніж виправдана.
    • Peugeot 2008 1.2 Puretech 130. Нарешті ми відірвалися від попередників, але далеко. На 3,78 літра пального Peugeot 2008 зможе проїхати 76 кілометрів. Краще вибирати автомобіль саме з двигуном 1.2, адже має хорошу віддачу на низьких оборотах і потужність 128 кінських сил.
    • Hyundai Kona 1.6 GDi Hybrid. Знову 76 кілометрів у витраті 3.78 літра пального. Завдяки низькому рівню викидів CO2 у цій гібридній версії та гарній базовій комплектації, Hyundai Kona може порадувати багатьох водіїв.
    • Хонда CR-V 2.0 i-MMD Hybrid. Показник також ідентичний, ті самі 76 кілометрів. Але тут вже працює двигун на 2 літри, якому допомагає електричне встановлення, тому автомобіль їде набагато веселіше.
    • Toyota RAV4 2.5 Hybrid. Цей красень зможе протягнути 78 кілометрів, витративши на це 3.78 літра пального. Головна перевага цього авто – невеликі витрати на експлуатацію. Надійний двигун та ходова частина зачаровують водіїв.
    • Suzuki Ignis 1.2. Dualjet Hybrid. Малюк від Suzuki вже надав серйозніший показник – 96 кілометрів на 3,78 літра пального. Звичайно, за економію треба платити – двигун на 1.2 літра має всього 82 кінські сили, але для міста цього достатньо.
    • Toyota Yaris Cross 1.5. Цей автомобіль став нашим переможцем із показником – 97 кілометрів на 3.78 літра пального. Двигун на 1.5 літра працює з електричною установкою та дарує водієві комфортне пересування вулицями міста. Коли потрібно проїхатися трасою, Toyota Yaris Cross також не осоромиться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

В Україні впали ціни на пальне після рекордного підвищення

Ціни на бензин, дизпаливо та автогаз знизилися станом на початок травня. Про це пише "Хвиля"…

04.05.2024

Названо найнадійніші автомобілі Toyota у 2024 році

За останні 80 років компанія Toyota заслужила репутацію виробника одних із найнадійніших автомобілів, а її…

04.05.2024

Оновлений Geely Atlas відкрився на шпигунських знімках

Оновлений Geely Atlas сфотографували без камуфляжу. Кросовер Atlas, відомий у Китаї як Boyue L, змінив…

03.05.2024

BMW прогнозує спад продажу дизельних автомобілів

У BMW вважають, що продажі дизельних автомобілів продовжуватимуть падати. Це пов'язано з тим, що правила…

03.05.2024

Українські поліцейські отримали новенькі кросовери Mazda (Фото)

Уряд Франції виявив підтримку українській поліції, передавши силовому відомству 13 нових автомобілів марки Mazda. Цей…

03.05.2024

Єврокомісія вимагає більше даних від китайських автовиробників

Європейська комісія попередила трьох китайських виробників електромобілів про те, що вони надали недостатньо інформації щодо…

03.05.2024