Categories: Авто

7 автомобілів, які розчарували своїх власників‍

Share

Новий автомобіль – це зазвичай привід для радості. Але іноді трапляється так, що машина приносить одні лише прикрощі. Погана динаміка, часті поломки, шум у салоні – це тільки деякі зі скарг на досить популярні моделі. Тому багатьом автолюбителям стане у нагоді антирейтинг, який склало американське видання Consumer Reports.

7. Nissan Sentra

Автомобіль входить в першу 20-ку з продажу, але при цьому став 7-м в цьому антирейтингу. Тільки 49% покупців Sentra задоволені своєю покупкою, решта 51% розчарувалися в машині.

6. Nissan Note

Nissan Note є одним з найдоступніших субкомпактвенів, але не варто спокушатися. Згідно зі статистикою Consumer Reports, близько 51% покупців повідомили, що шкодують про купівлю цього автомобіля. І на те є низка причин. На жаль, у всьому світі спостерігається тенденція до збільшення розмірів машин, і компактним моделям відводиться все менше уваги і фінансування.

5. Nissan Pathfinder

Машина задовольняє тільки 49% власників, що є найгіршим результатом в класі. Водії скаржаться на дешеве оздоблення Pathfinder, незручні сидіння і нудне неінформативне управління.

4. Infiniti Q50

Тільки 48% покупців заявили, що задоволені автомобілем. Можливо, вся річ в конкурентах, адже Infiniti Q50 доводиться боротися з Mercedes-Benz C Class і BMW 3 серії.

3. Dodge Dart

Близько 58% покупців Dart заявили, що машина їх не влаштовує. Скарги стосуються практично всіх аспектів автомобіля: повільний розгін, неефективний клімат-контроль, незручні сидіння.

2. Jeep Compass

Перше покоління компактного кросовера Jeep Compass стало найбільшим розчаруванням для любителів повного приводу. Лише 42% власників моделі заявили Consumer Reports, що задоволені покупкою. З їхніх слів, машина мало підійде тим, хто цінує динаміку, витрату палива, комфорт, тишу в салоні і оглядовість. З огляду на це, а також відгуки в автомобільній пресі, в 2017 році в серію пішла машина другого покоління.

1. Acura ILX

Незважаючи на те, що японський бренд Acura вважається престижним, власники моделі ILXвважають, що їхні машини недостатньо динамічні, занадто шумні і мають неякісну фарбу. Як результат, замість «елітної» Acura ILX фахівці радять купити Honda Civic.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Електромобілі проти машин з ДВЗ: названі найнадійніші машини

Експерти опублікували статистику поломок ADAC за 2024 рік, що підтверджує, що електромобілі залишаються надійнішими за автомобілі…

05.05.2024

Моделі Polestar отримають супершвидку зарядку за 10 хвилин

Шведські електромобілі Polestar отримають супершвидку 10-хвилинну зарядку. Шведський виробник електромобілів Polestar спільно з компанією StoreDot,…

05.05.2024

Названо автомобілі які вимагають найнижчих витрат на обслуговування та ремонт у довгостроковість

З моменту появи компанії Tesla у 2003 році керівництво цієї марки в особі Ілона Маска…

05.05.2024

Водіям підказали, як заощадити на рідині, що омиває, влітку і не зіпсувати автомобіль

З настанням теплої пори року автовласники часто заливають у бачок склоомивача замість спеціальної миючої рідини…

05.05.2024

Mercedes-Benz EQXX проїхав 1010 кілометрів на одній зарядці (відео)

Mercedes-Benz EQXX проїхав із Ер-Ріяду до Дубая на одній зарядці батареї. Mercedes-Benz прозвітував про третій…

05.05.2024

Lamborghini Revuelto отримає тюнінговий обвіс за ціною суперкара Huracan (фото)

Супергібрид Lamborghini Revuelto отримає обважування від DMC за ціною суперкара Huracan. Навесні 2023 року компанія…

05.05.2024