Авто

Найпопулярніші б/у кросовери в Україні: підсумки серпня

Share

Топ-20 «джипів», які користувалися найбільшим попитом на вторинному ринку, повідомляє Auto.Ria.

У сегменті кросоверів і позашляховиків продовжує зберігатися спокій і стабільність: частка легкових авто цього типу становить 19% від загальних обсягів «вторинки». «Свiжопригнаними» кросоверами Український автопарк поповнився в кількості 10,8 тис., А сумарна кількість придбаних на внутрішньому ринку і вперше зареєстрованих «джипів» в серпні – 24 тис.

Якщо виділити 5 найбільш популярних марок автомобілів, які присутні в цьому сегменті, отримаємо наступний перелік: Nissan, Jeep, Hyundai, Volkswagen, BMW. Тобто, якби не настільки висока популярність «американця» Rogue, на першому місці серед брендів міг би бути Jeep, хоча і без того в народі все машини хоча б з мінімальними з задатками позашляховика називають «джипами».

Значних змін в двадцятці не відбулося – максимум плюс або мінус три місця. У порівнянні з липнем на три рядки вище в серпневому «Топ-20» розташувався Nissan Qashqai / Rogue Sport, і на стільки ж нижче Ford Escape / Kuga. Пропустивши минулий місяць, повернулася в список «Нива».

Розглянувши цей «Топ-20» ще раз, навряд чи можна сказати, що в ньому не вистачає варіанту, який не влаштував би за ціною, ходових якостей або ще з якихось параметрах. Однак, вивчаючи відкриті дані ДСЦ МВС про реєстраційні дії з транспортними засобами, ми кожен раз бачимо, що за межами двадцятки залишається чимало цікавих автомобілів з цього сегмента.

Наведемо хоча б п’ять таких, які були досить близькі, щоб потрапити в цю добірку, але покупці проявили більший інтерес до інших моделей, що і виштовхнуло їх за межі двадцятки. Всього кілька авто (якщо бути точними – 9 шт.) Не вистачило Lexus RX, щоб обійти Audi Q5 і отримати своє місце на слайді. З різницею всього в 2 машини від «Лексуса» розташувався в невидимій частині списку Mercedes-Benz ML, а за ним – Toyota Land Cruiser, Renault / Dacia Duster і BMW X3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Як урятувати автомобіль від ремонту після заправки неякісним пальним

Якщо виявлено, що транспортний засіб був заправлений неякісним паливом, дуже важливо діяти негайно, адже це…

19.05.2024

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024