Авто

Назвали 5 найбільш безпечних сімейних автомобілів з пробігом

Share

Редактори порталу «Тарантас Ньюс» склали список п’яти найбезпечніших сімейних автомобілів з пробігом.

Першим в даному топі вказано Kia Sorento II. Модель корейського бренду відрізняється високим кліренсом, великим салоном, прохідністю, а в окремих модифікаціях третім рядом сидінь. Все це робить модель відмінним варіантом для сімейних поїздок. Автомобіль оснащений 2,4-літровим бензиновим двигуном потужністю 175 кінських сил, який працює спільно з 6-ти ступінчастою механічною і автоматичною коробкою передач і повним приводом. Згідно рейтинговою системою Euro NCAP модель має п’ять зірок з п’яти з безпеки. Автомобіль оснащений передніми і бічними подушками безпеки, системою для надійної фіксації дитячих крісел Isofix.

На другій сходинці списку розташувався Subaru Outback IV. Прохідність і місткість салону є сильними сторонами японського автомобіля. Модель добре підійде для дальніх подорожей. Обсяг багажного відсіку складає 500 літрів. Більш того, на даху універсала є рейлінги для кріплення додаткового багажного відділу. Автомобіль доступний з моторами 2,5 і 3,6 літра і варіатором. Модель також має п’ять зірок з п’яти за системою Euro NCAP. Всередині машини є передні і бічні подушки безпеки, обмежувачі навантаження ременя, а також система Isofix.

Третє місце займає Volkswagen Sharan II, який відмінно підійде для великої родини. За рахунок встановлених ззаду розсувних дверей, доступ до пасажирських крісел став більш зручним. Це дозволяє без зусиль встановлювати дитячі крісла, а також розміщувати різні вантажі. Також варто відзначити, що задній диван складається. В оснащенні мінівена може бути кілька моторів: 1.4 TSI потужністю 150 сил, а також два двигуни об’ємом 2,0 літра: 2,0 TSI потужністю 200 сил, а також 2,0 TDi потужністю 140 або 170 сил. Всі силові установки працюють спільно з 6-ступінчастою «механікою» або з 6-ступінчастим «роботом» DSG з подвійним зчепленням. Захист водія та пасажирів забезпечується передніми подушками безпеки, подушками для захисту колін, голови і грудної клітини. Також є система Isofix. за системоюEuro NCAP автомобіль має п’ять зірок.

Hyundai Santa Fe III займає четверту сходинку рейтингу. Автомобіль має комфортний салон, в якому кожне сидіння можна відрегулювати за габаритами пасажира. Багажний відділ має обсяг 585 літрів, при цьому, якщо скласти задні сидіння, то розмір збільшиться до 1680 літрів. Модель безпечна на п’ять зірок згідно рейтингу Euro NCAP. Захищають водія і пасажирів передні і бічні подушки безпеки. Вони забезпечують безпеку для колін, голови і грудної клітини. Система Isofix доступна на задньому ряді сидінь. Кросовер продається з двома двигунами – бензиновим 2,4 літра на 175 сил і дизельним 2,2 літра на 197 сил. Версія Grand оснащується бензиновим двигуном об’ємом 3,3 літра на 270 сил.

Замикає рейтинг Ford Galaxy II. Американський мінівен є надійним і володіє просторими габаритами. У салоні є сім місць, що робить машину ідеальним варіантом для сімейних поїздок. Ford Galaxy II має п’ять зірок з п’яти з безпеки. При цьому модель захищає не тільки водія і пасажирів, а й пішоходів. Крім подушок безпеки присутній система Isofix для фіксації дитячого крісла, преднатяжители і обмежувач навантаження ременя. Автомобіль може мати в своєму оснащенні бензинові 2,0 літрові двигуни на 145 і 200 кінських сил, 2,3-літровий на 161 силу, а також з дизельною 2,0-літровий мотор на 140 сил.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

В мережу потрапили свіжі новини про позашляховик Land Rover Discovery 2025 року

Третє покоління Discovery надто довго є на ринку. У жовтні наступного року виповниться вісім років…

10.05.2024

Mugen підготувала новий комплект тюнінгу для Honda Civic Type R

Ательє Mugen розробило новий комплект тюнінгу для хетчбека Honda Civic Type R. Придворне тюнінгове ательє…

10.05.2024

У мережі опублікували нові тизери електричного кросовера Kia EV3

Менш ніж за два тижні світ побачить новий електричний автомобіль Kia EV3 , який уже…

10.05.2024

Ford EcoSport готується до повернення на ринок Європи у 2025 році

Ford EcoSport, який залишив порожнечу в сегменті компактних кросоверів у багатьох країнах після свого відходу…

10.05.2024

Суперкар Ferrari GTC4 Lusso отримав розкішний інтер’єр

Польські тюнери зробили розкішний інтер'єр суперкару Ferrari GTC4 Lusso T. Для своїх клієнтів Ferrari пропонує…

10.05.2024

Нові універсали BMW отримали комплект заводського тюнінгу

Нові універсали BMW 5 Series та i5 отримали комплект заводського тюнінгу. Традиційно для всіх своїх…

10.05.2024