Categories: Авто

Показали 11 легкових авто, які легко проїдуть півмільйона кілометрів

Share

Американська компанія iSeeCars.com склала рейтинг безвідмовних машин, які можуть легко проїхати півмільйона кілометрів, незалежно від кліматичних умов і навичок водія, передає from-ua.com.

  1. Honda Civic

Показники продажів є очевидним підтвердженням успішності Honda Civic. Щороку компактна модель входить в списки найпопулярніших машин в світі. До того ж, за статистикою, багато водіїв тримають машину по 10 років і більше в одних руках. Це, а також статистика надійності від компанії iSeeCars, лише підтверджує здатність автомобіля, при належному догляді, проїхати півмільйона кілометрів.

  1. Subaru Legacy / Outback

Японський автомобіль Subaru Legacy заслужено став об’єктом популярності. Машина регулярно потрапляє в рейтинги найнадійніших і економічних моделей, а японську компанію Subaru практично завжди можна знайти в списку кращих автомобільних брендів. Седан Legacy, разом з кросовером Outback, на базі якого він побудований, ось уже кілька років дає можливість водіям відправитися в подорож довжиною півмільйона кілометрів без серйозних поломок.

  1. Toyota Corolla

Toyota Corolla – наймасовіший автомобіль в світі, і причина такого успіху полягає у високій надійності. Згідно зі статистикою Consumer Reports, найнадійніші моделі випускалися з 2007 по 2017 рр.

  1. Subaru Forester

Незважаючи на те, що японський кросовер Subaru Forester в рейтингах надійності не дотягує до моделей Legacy або Outback, це відмінний автомобіль, який без особливих поломок проїжджає понад 300 000 кілометрів. Тим часом, 24% власників Forester в кінцевому підсумку не поспішають продавати автомобіль навіть через 10 років, що тільки доводить високу надійність моделі.

  1. Mazda MX-5 Miata

Японський автомобіль Mazda MX-5 рідко зустрічається на наших дорогах, але в усьому світі Miata – це найпопулярніший спортивний автомобіль невеликого розміру. Незважаючи на можливі побоювання, машина дуже надійна, навіть 10-річні екземпляри рідко мають проблеми з двигуном і коробкою передач.

  1. Toyota Camry

Багато водіїв відгукуються про японський седан Toyota Camry як про «нудну» модель, при цьому забуваючи про її високу надійність і витривалість. З огляду на те, що 20% власників Camry тримають свої машини по 10 років і більше, то пробіг в півмільйона кілометрів – не така вже й рідкість.

  1. Honda Accord

Практично щороку Honda Accord бореться з Toyota Camry за титул бестселера світового ринку. На те є вагома причина: машина досить надійна і її нерідко купують, щоб використовувати протягом десятків років. При акуратній їзді і регулярному техобслуговуванні 4-циліндрові моделі наїжджають до 500 000 кілометрів.

  1. Lexus GX

Lexus GX – це одна з небагатьох машин японської компанії, у якої немає моделі-«двійника» з Toyota. Кузов важкого позашляховика побудований на рамі, завдяки чому конструкція дуже міцна і надійна, але витрата палива також немаленька. Якщо вчасно проводити технічне обслуговування, то на одометрі Lexus GX можна побачити позначку в 500 000 кілометрів.

  1. Toyota Prius

Покупці гібридних автомобілів часто турбуються, наскільки «живучою» є акумуляторна батарея, найдорожчий елемент таких авто. Але наочний приклад гібрида-першопрохідника Toyota Prius демонструє, що ця проблема легко вирішувана. Акумулятора цілком вистачає на десятиліття. Такі екземпляри вже проїхали по 300 000 км, а деякі подолали планку в півмільйона кілометрів. За десятиліття експлуатації Toyota Prius довели, що електромобілі становлять серйозну конкуренцію традиційним автомобілям з ДВЗ.

  1. Toyota RAV4

Уже два десятиліття японський автомобіль Toyota RAV4 стабільно входить в список найбільш продаваних кросоверів у світі. Найнадійнішими вважаються моделі, що випускалися з 2012 по 2015 рік.

  1. Mercedes-Benz E-Class

Ці німецькі седани здатні проїхати 500 000 кілометрів без серйозних поломок, чим приємно порадують своїх власників.

Джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Авто

Останні записи

Новий Hyundai Palisade зняли зовні та всередині

Нове покоління флагманського кросовера Hyundai Palisade має побачити світ на початку 2025 року. А поки…

03.05.2024

Ferrari готує новий суперкар з мотором V12

Ferrari готує прем'єру суперкара із 12-циліндровим двигуном. У короткому відео, опублікованому в офіційному YouTube-каналі італійської…

02.05.2024

В Україні створили нову машину для бездоріжжя

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

02.05.2024

Tesla припинила розвиток Supercharger та звільнила керівників проекту

Tesla залишили кілька керівників мережі швидкої зарядки Supercharger. Внаслідок реструктуризації корпорацію залишила голова підрозділу Ребекка…

02.05.2024

800-сильний McLaren Senna розбили об стіну під час поліцейського розвороту (відео)

Американець розбив об стіну McLaren Senna вартістю 1,3 мільйона доларів. Інцидент стався на бульварі Вентура…

02.05.2024

Відбувся дебют нових базових версій Mercedes-Benz EQA та EQB

У відповідь на зростання попиту на електромобілі Mercedes-Benz оголосив про значне зниження стартової ціни на…

02.05.2024