Про це пише видання «Аспекти» з посиланням на WhatCar.

Lexus IS

Під капотом у нього знаходиться 2,5-літровий бензиновий двигун, з’єднаний з електродвигуном. Він також відрізняється технологічністю, розкішним інтер’єром і якістю збірки.

Volkswagen Tiguan

Tiguan поєднує всі традиційні якості сімейного позашляховика: практичний інтер’єр, підняте положення водія і привабливий зовнішній вигляд. Крім того, він надзвичайно вишуканий.

Seat Ateca

Seat Ateca – практичний і місткий всередині. Його рульове управління точне а зчеплення з дорогою міцне. Це приклад вдалого компромісу між спортивними якостями і комфортом.

Mini 5dr

Бувший Mini – відмінний універсал, що підходить для початківців водіїв. У нього сучасний інтер’єр і низькі експлуатаційні витрати.

Peugeot 3008

Peugeot 3008 другого покоління відрізняється ефектним зовнішнім виглядом і продуманої обробкою салону. Його спокійно можна купувати з пробігом, машина досить надійна.

BMW X3

Завдяки акуратному управління і дуже практичному і якісному інтер’єру X3 – один з кращих великих позашляховиків. У версії 20d в 2020 році була додана мягкогібрідная система.

Volvo XC40

Volvo XC40 має стильний і вишуканим салоном і при цьому відрізняється комфортністю і новітніми системами безпеки.

Tesla Model 3

Більш доступна, більш надійна і зручна в управлінні, Model 3 втілила всі очікування від більш ранніх Tesla. Вона володіє запасом ходу в 430 км у версії Standard Range Plus.

Range Rover Evoque

Це відмінний вибір, якщо вам потрібен сімейний позашляховик з дуже шикарним інтер’єром, невимушеній манерою водіння і відмінним розташуванням за кермом.

Porsche Macan

Це маневрений автомобіль з комфортним управлінням. Він розкішний і відрізняється високими показниками надійності.