Авто

Єпіфаній розповів, на якому авто їздить

Share

Предстоятель Православної церкви України митрополит Єпіфаній зізнався, що їздить на машині марки Audi A6 2015 року. За його словами, священнослужитель не може існувати без машини, оскільки, перш за все, це засіб переміщення.

Про це глава ПЦУ розповів у програмі “Рандеву” на 5 каналі. Він зазначив, що священик повинен бути прикладом (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).

“Ця розкіш повинна бути властива священнослужителям, тому що ми повинні розуміти, що на землі ми тимчасово, і прийшли не для того, щоб збирати земні скарби”, – повідомив Єпіфаній.

Він заявив, що до пандемії коронавірусу подорожував і у нього було майже 70 виїздів на машині. Крім того, за рік глава ПЦУ відвідував по два-три рази майже кожну область.

“Без автомобіля – дуже складно. Він повинен бути, але не такого класу, як їздять олігархи. У православній церкві такого немає, тому що нас ніколи не підтримували олігархи. Ми навчилися виживати”, – підсумував Єпіфаній.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Leave a Comment

View Comments

  • И о какой религии может идти речь если он такое заявляет. Вот когда попы отдадут все на детские больницы, а сами начнут служить в простой рубахе, босиком на берегу реки, как это делал Иисус, вот тогда за веру и поговорим. Розповив на 5 канали, странновато, на другие его что не пускают?

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Оновлений гібридний кросовер Dacia Spring вже доступний для попереднього замовлення: характеристики та ціни

Компанія Dacia відносно недавно презентувала оновлену версію кросовера Dacia Spring 2024. У процесі модернізації він…

07.05.2024

Представлено новий універсал Volkswagen Passat 2024 з повним приводом 4Motion

Компанія Volkswagen продовжує розширювати лінійку своєї оновленої моделі Passat, представивши версію із системою повного приводу…

07.05.2024

Rolls-Royce Cullinan оновився і отримав дивне «обличчя» (фото)

Rolls-Royce представив оновлений кросовер Cullinan. Розкішний позашляховик пережив модернізацію в середині життєвого циклу, і вона…

07.05.2024

Polestar представила електромобіль із надшвидкісною зарядкою

Компанія Polestar опублікувала відеозвіт про випробування технології надшвидкої зарядки: прототип седана Polestar 5, оснащений батареєю…

07.05.2024

У Audi різко падає прибуток: не через електрокари, а навпаки

Внаслідок пандемії COVID-19 усім було важко відновити роботу. Після пожвавлення економіки автомобільний сектор зіштовхнувся із…

07.05.2024

Mazda розкрила всі карти: озвучено всі ціни на новий CX-80

Mazda розкрила повний перелік цін на свою нову модель CX-80 , доповнюючи лінійку популярних кросоверів.…

07.05.2024