Авто

Нова Skoda Superb покаже більш сучасну філософію дизайну

Share

Skoda Superb – наступна модель чеського бренду, яка очікує заміни. Третє покоління флагмана було представлено в 2015 році, а четверте – в 2022 році. Добутий з компанії в Мережу конструкторський документ розкриває деякі якості топових моделей.

Після поновлення Skoda Kodiaq і Fabia наступним у списку йде Superb. Флагман дуже близький до завершення семирічного життєвого циклу на ринку. Він дебютував в 2015 році і буде повністю модернізовано в наступному році, щоб встигнути дістатися до дилерських центрів до 2023 року.

Терміни підтискають, а це значить, що Skoda під всю працює над Superb четвертого покоління, який буде доступний в кузові седан і Combi. Стилісти бренду дали цікаве інтерв’ю, в якому пояснили філософію дизайну, який характеризує їх моделі і, зокрема, Skoda Enyaq iV. Зовнішній вигляд, інтер’єр, кольору салону і зовнішні ліхтарі, які відіграють важливу роль, можна побачити у відеоролику.

Найцікавіше – це представлена ​​нова філософія чеського бренду, яка відноситься до Superb і Superb Combi, хоча немає явного підтвердження того, що ці моделі отримують такий стиль. Відеоролик також показує зміни в передній частині автомобіля, де він отримує нові, більш тонкі фари, які з’єднуються з більш широкою, більш незграбною і більш високою гратами радіатора, яка виступає в бампер.

Більш вишуканий і спортивний вигляд, а також помітні «ребра», які простягаються від капота до лобового скла, підкреслюючи передню панель – деталі, що дозволяють візуально розширити модель. На задньому плані горизонтальні ліхтарі також збережені з характерною C-подібною формою освітлення, хоча естетика як і раніше демонструє кристалічний ефект, який пропонують всі моделі бренду.

Нова лінія дизайну, яку можна побачити в цьому Skoda Superb 2023 року, також показує новий боковий край з дуже широкою колісною базою, що дозволить отримати максимальний внутрішній простір. Типова для класичного чотирьохдверного седана задня стійка стала тоншою за рахунок подовження заднього звису. В цілому, новинка демонструє більш авангардний стиль відповідно до репрезентативними моделями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Новий Kia Sportage показали на зображеннях без камуфляжу

Sportage залишається найпопулярнішим кросовером у гамі Kia. Продаж машини з кожним роком тільки зростає, а…

06.05.2024

Дослідження: електромобілі виявилися надійнішими за машини з ДВЗ

ADAC опублікував свою статистику поломок за 2024 рік, яка показує, що електромобілі продовжують залишатися надійнішими…

06.05.2024

Китайський автопром зайняв понад 30% світового авторинку

У березні 2024 року на китайські автомобілі припало 33% від загального обсягу світового продажу автомобілів,…

06.05.2024

Новий електричний Mercedes-Benz G-Class випробували на льоду

Mercedes-Benz обіцяє, що майбутній EQG, також відомий як електричний варіант G-Class, стане справжнім позашляховиком. Є…

05.05.2024

Електромобілі проти машин з ДВЗ: названі найнадійніші машини

Експерти опублікували статистику поломок ADAC за 2024 рік, що підтверджує, що електромобілі залишаються надійнішими за автомобілі…

05.05.2024

Моделі Polestar отримають супершвидку зарядку за 10 хвилин

Шведські електромобілі Polestar отримають супершвидку 10-хвилинну зарядку. Шведський виробник електромобілів Polestar спільно з компанією StoreDot,…

05.05.2024