Авто

Опублікований рейтинг найпотворніших італійських і американських автомобілів

Share

Редакція порталу 110km.ru підготувала список найбільш непривабливих американських та італійських автомобілів.

Fiat Multipla

Відкриває список Fiat Multipla дебютував в 1998 році. Деякі критики порівнювали машину з морським чудовиськом, а інші знаходили в її дизайні риси розжирілого людини. Головна проблема Multipla  – в незрозумілому виступі під лобовим склом, на якому розміщуються додаткові фари. Далі в списку розташувалася Lancia Ypsilon . Редакція 110KM.RU зазначає, що створенням дизайну автомобіля займався Енріко Фуміа, який доклав руку до створення концептів Audi Quartz і  Alfa Romeo GTV . Передня частина автомобіля виглядає сплющеною і надмірно витягнутою і корми виглядає практично аналогічно. Варто відзначити, що Ypsilon випускається до цих пір і на ринку представлено вже третє покоління моделі.

Ferrari 308 GT4

У список найпривабливіших італійських автомобілів редакція 110km.ru включила і  Ferrari 308 GT4 . Енцо Феррарі задумував 308 GT4 як практичний і доступний автомобіль, проте вийшов автомобіль складно назвати привабливим. Автори списку також опинилися не вражені зовнішністю гіперкара Pagani Huayra . Відзначається, що яким би аеродинамічним не був кузов Huayra , автомобіль виглядає просто жахливо з фарами, схожими на комах, і дзеркалами, які пробиваються з кузова як пагони рослин. За створення Cizeta V16T відповідали вихідці з  Lamborghini і черпали натхнення вони в культовому Lamborghini Diablo. Одержаний автомобіль має подвійні піднімаються фари, а також непропорційно розтягнутий профіль.

AMC Pacer 

Компанія American Motors Corporation представила компактний хетчбек Pacer в 1975 році. Модель має місткий салон і велику площу скління, проте дизайн моделі припав до смаку далеко не всім, а тому через чотири роки Pacer зняли з виробництва. Ще одним американським автомобілем зі спірним дизайном є мінівен Pontiac Trans Sport . Передня частина клиноподібної форми нагадує спорткари 70 – 80-х років минулого століття, але на цьому весь «спорт» в  Pontiac закінчується. Під капотом розташовувався 175-сильний двигун, який розганяв важкий автомобіль до 100 км / год за 10,6 секунди, що явно не відповідає слову Sport в назві.

Pagani Huayra

Стандартний Chrysler PT Cruiser має безліч шанувальників по всьому світу і його оригінальний дизайн виглядає досить гармонійно. Про моделі в кузові кабріолет такого сказати не можна. Самобутні пропорції PT Cruiser в поєднанні з товстою стійкою, що нависає за передніми сидіннями, надають автомобілю комічний вигляд. Створенням Panoz Abruzzi займалася невелика американська компанія. Дана модель була представлена в 2011 році. Спорткар з неоднозначною зовнішністю оцінювали в 450 тис. доларів, але охочих придбати автомобіль зі спірною зовнішністю за ціною Ferrari так і не знайшлося.

Pontiac Aztek

Редакція HotCars вважає, що на звання найпотворнішого автомобіля може претендувати кросовер Pontiac Aztek . За п’ять років виробництва було випущено 120 тис. Автомобілів, що говорить про те, що модель знайшла свою аудиторію покупців. Примітно, що саме на такому автомобілі пересувався Уолтер Уайт в серіалі «Під Всі Тяжкі».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Водіям підказали, як заощадити на рідині, що омиває, влітку і не зіпсувати автомобіль

З настанням теплої пори року автовласники часто заливають у бачок склоомивача замість спеціальної миючої рідини…

05.05.2024

Mercedes-Benz EQXX проїхав 1010 кілометрів на одній зарядці (відео)

Mercedes-Benz EQXX проїхав із Ер-Ріяду до Дубая на одній зарядці батареї. Mercedes-Benz прозвітував про третій…

05.05.2024

Lamborghini Revuelto отримає тюнінговий обвіс за ціною суперкара Huracan (фото)

Супергібрид Lamborghini Revuelto отримає обважування від DMC за ціною суперкара Huracan. Навесні 2023 року компанія…

05.05.2024

Українці масово позбавляються автомобілів: названо причину

У квітні в Україні на внутрішньому ринку зареєстровано 124,5 тис. перепродажів вживаних легкових автомобілів, що…

05.05.2024

Toyota Boshoku показала концепт «мінівену майбутнього» (фото)

Бренд Boshoku, що належить Toyota, у рамках Пекінського автосалону представив концепт «мінівену майбутнього». Розробка з…

05.05.2024

В Україні набрали чинності зміни до ПДР

Відтепер на навчальних автомобілях в Україні не має бути знаків із літерою «У». Відповідні зміни…

05.05.2024