Авто

Представлений новий Kia Cerato з двома 10-дюймовими екранами

Share

Компанія Kia опублікувала офіційні зображення екстер’єру та інтер’єру нового седана Kia K3, який відомий у нас під назвою Kia Cerato. Інформує портал UaMotors .

Оновлений автомобіль отримав новий дизайн з більш тонкими світлодіодними фарами і дворядними світлодіодними денними ходовими вогнями. Новий логотип бренду розташований над гратами радіатора, дизайн бампера був змінений. Задні світлодіодні ліхтарі забезпечує тривимірний ефект. Автомобіль комплектується 17-дюймовими дисками.

Автомобіль отримав 10,25-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи з супутниковою навігацією, а також цифрову приладову панель з екраном такий же діагоналі в максимальній комплектації. Базова версія отримає 4,2-дюймових цифровий дисплей для водія і 8-дюймовий інформаційно-розважальний екран, як показано на перших зображеннях.

Сенсорні кнопки швидкого доступу розташовані під сенсорним екраном, також на фотографіях показаний коричневий шкіряний салон. Автомобіль отримає двозонний клімат-контроль, електричне гальмо стоянки, бездротові інформаційно-розважальні оновлення і бездротову зарядну майданчик для смартфона.

Доступний розширений набір технологій активної безпеки Highway Driving Assist, що поєднує в собі адаптивний круїз-контроль і системи допомоги при русі по смузі для прискорення, гальмування і центрування. Автомобіль може визначати не тільки інші машини, але і велосипедистів, гальмувати при виникненні перешкод, попереджати про можливість безпечного виходу з машини, контролювати втома водія, моніторити сліпі зони і так далі.

Очікується, що новий Kia Cerato в базі буде оснащуватися 1,5-літровим чотирициліндровим турбованим двигуном потужністю 150 к.с., який розвиває 253 Нм крутного моменту.

Запуск моделі очікується 20 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Mitsubishi готує нове покоління культового мінівену Delica (D:6)

У гамі Mitsubishi компактний мінівен Delica існує з далекого 1968 року. З того часу автомобіль…

17.05.2024

Jaguar представив прощальний F-Pace напередодні переходу на електромобілі

Jaguar відзначає завершення доби свого розкішного позашляховика F-Pace випуском спеціальної версії 90th Anniversary Edition. Ця…

17.05.2024

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024