Авто

Нові авто від $ 4000: ТОП недорогих машин

Share

В Україні найбільшим попитом користуються дешеві автомобілі. Але по-справжньому доступних машин на нашому ринку немає. При цьому світові виробники пропонують моделі від $ 4000 в інших країнах.

Найдешевша нова машина в Україні – Lada Granta. За неї просять від 189 тис. Грн, або близько $ 6700. Цікаво, що на світовому ринку існують більш стильні автомобілі, які ще й дешевше, а також практичніше і краще оснащені. АвтоОбоз знайшов моделі, які не продаються в Україні, але дуже потрібні нашим автомобілістам.

Renault Kwid

Компактний кросовер Renault Kwid з’явився в 2015 році як заявка французького автовиробника на абсолютне лідерство в сегменті ультрабюджетних автомобілів. У 2019 автомобіль зазнав глибоку модернізацію, після якої виглядає ще брутальніше. Правда, звання кросовера – чистий маркетинг, фактично це просто п’ятидверний хетчбек. Але він коштує всього $ 4000..

Автомобіль А-класу компактніший, ніж добре знайомий нам Renault Sandero (довжина менше 4 м) і дешевше більш ніж в два рази. При цьому в салоні все так само можуть розміститися п’ятеро дорослих, а виглядає Kwid зовсім не гірше. Хіба що паркуватися на вузьких вуличках завдяки невеликим розмірам буде зручніше.

Покупці можуть вибрати між двигунами об’ємом 0,8 л (54 к.с., 72 Нм крутного моменту) або 1 л (68 к.с. і 91 Нм). Доступні механічна і автоматична КПП. Найдешевший Renault оснащений мультимедійною системою з 8-дюймовим монітором і підтримкою Apple CarPlay з Android Auto.

Для найвимогливіших покупців існує більш стильна модифікація Climber, яка відрізняється помаранчевими декоративними акцентами на кузові і в салоні.

BAIC Changhe EV2

Китайці точно знають толк в доступних автомобілях. Зростання населення і необхідність якомога швидше пересадити людей на особистий транспорт створили ідеальні умови для розробки відверто бюджетних транспортних засобів. Українці теж люблять їздити на своїх машинах. А ще у нас популярні електромобілі і ніхто начебто не має нічого проти китайських авто. Відчуваєте думка?

BAIC Changhe EV2 – комерційний електромобіль. До таких машин сектор дрібного і середнього бізнесу в Україні останнім часом проявляє інтерес. Звичайно, цей автомобіль не виглядає новим – це ліцензійна копія Suzuki Wagon R першого покоління, який зняли з виробництва 22 роки тому. Але і ЗАЗ “Таврія” і “Славута” в цілому без серйозних конструктивних змін перебували в провадженні до 2011 року – і нікого це не бентежило. Тому українці готові до дещо застарілим транспортним засобам, якщо за них просять привабливу ціну.

За Changhe EV2 в Китаї просять близько $ 5000. У базовій комплектації бюджетний електрокар оснащений акумуляторною батареєю, вона ємністю 8 кВтг. За доплату доступна батарея на 10 кВтг, в цьому випадку запас ходу складає приблизно 100 км.

Suzuki S-Presso

Цей малюк був створений спеціально для суперництва з Renault Kwid, про який ми говорили раніше. Що ще об’єднує його з французьким компактом? Японська модель також не продається в Україні.

Новинку виконали в досить агресивному стилі, завдяки якому автомобіль навіть трохи нагадує знаменитий Suzuki Jimny. Але на бездоріжжі краще не виїжджати – тут тільки передній привід і досить маленькі колеса. Але ціна – близько $ 5200.

Компактний кросовер оснащений 1-літровим мотором потужністю 68 л.с. і 90 Нм крутного моменту. Можна вибрати 5-ступінчасту механічну КПП або автоматичну коробку.

Центром інтер’єру служить незвичайне кругле оформлення спідометра і монітора мультимедіа. При цьому, як і у головного суперника, є підтримка Apple CarPlay і Andriod Auto, а салон вийшов досить просторим.

Renault Triber

Скільки можна заплатити за практичний і місткий кросовер з приємним дизайном? $ 8000 – досить серйозна сума, але це все одно менше, ніж просять в Україні за той же Sandero! При цьому Renault Triber пропонує три ряди крісел (в сумі – 7 посадочних місць), стильний дизайн і компактний кузов.

Triber побудований на подовженій платформі Kwid, але все одно в довжину не перевищує 4 м. Як в такому випадку інженерам вдалося розмістити в салоні 7 крісел – загадка. Правда, обсяг багажника дорівнює всього 84 л. Але якщо скласти третій ряд крісел, вантажний простір збільшиться до 625 л.

Серед обладнання – 8-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи, чотири подушки безпеки, камера заднього виду, парктронік і ABS. Двигун об’ємом 1 л видає 71 к.с. і 96 Нм крутного моменту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Пікапа BMW не буде. Але може з’явитися повноцінний позашляховик

BMW поставила хрест на ідеї пікапа. Старший віце-президент BMW з бренду та управління продуктами Бернд…

06.05.2024

Найнадійніші та ненадійніші автомобільні марки за версією європейців

Усі звикли до того, що більшість рейтингів надійності автомобілів публікується незалежними американськими аналітичними виданнями на…

06.05.2024

Новий Volkswagen Scirocco хочуть повернути до 2028 року

На початку 2024 року німецька автомобільна преса опублікувала чутки про плани керівництва Volkswagen повернути в…

06.05.2024

Hyundai відкладає запуск оновленої трирядної Creta

Hyundai відклала прем'єру оновленої Сreta із трьома рядами. Нещодавно на індійський ринок вийшла рестайлінгова Hyundai…

06.05.2024

Компанія Renault повністю розкрила оновлений кросовер Captur: подробиці про комплектації та вартість

У країнах Європи починається продаж оновленого Renault Captur 2024. Зокрема, в Іспанії його вже можна…

06.05.2024

Audi змінює курс: що чекає на шанувальників бренду

Гернот Делльнер, новий глава Audi , узяв на себе відповідальність за перезапуск марки і вже…

06.05.2024