Авто

Оновлена Toyota Camry вийшла на український ринок (ФОТО)

Share

У мережі офіційних дилерів Toyota розпочато попереднє резервування оновленої Toyota Camry. Моделі змінили дизайн передньої частини, встановили 17- та 18-дюймові легкосплавні диски та новий двигун.

Camry оновили передній бампер та ґрати радіатора. Решітка, залежно від комплектації доступна в чорному і темно-сірому кольорах, а її бічні елементи можуть бути хромованими або сріблястими. Про це повідомили в Toyota.

Нові 17-дюймові легкосплавні диски оснащені п’ятьма здвоєними V-подібними спицями. А 18-дюймові мають тонкі подвійні яскраві спиці в поєднанні зі скрученими спицями чорного кольору. На додаток до звичної палітри представили нові кольори кузова “Сріблястий перламутр” і класичний – “Білий лак”.

У салоні встановили новий 9-дюймовий сенсорний дисплей, встановлений на центральній консолі. Оновлена ​​мультимедійна система отримала фізичні клавіші і коліщатка для поліпшеного зручності користування. Вона відрізняється швидким програмним забезпеченням і поліпшеною реакцією екрану на команди користувача, а також тепер підтримує Apple CarPlay і Android Auto.

Крім того, модель оснащена функцією пам’яті, що дозволяє зберегти два положення для сидіння водія, бічних дзеркал і керма. Також доступні обігрів керма і система камер кругового огляду (PVM).

Оновлений автомобіль оснащений останньою версією Toyota Safety Sense – комплексом систем активної безпеки, призначених для запобігання або мінімізації наслідків зіткнень у різних дорожніх ситуаціях.

Під капотом бензинова версія Toyota Camry має новий удосконалений 4-циліндровий двигун Dynamic Force об’ємом 2,5 літри з комбінованим уприскуванням палива. Він видає 207 к.с. (152 кВт) та 243 Нм. До “сотні” прискорюється за 8,7 секунди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Toyota Camry

Останні записи

Mazda показала концептуальний електричний кросовер Arata (відео)

Крім Mazda EZ-6, японський виробник автомобілів показав на Пекінському автосалоні та елегантний концепт електропозашляховика Arata. Передбачається,…

04.05.2024

В Україні створили нову машину для роботи на бездоріжжі

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

04.05.2024

Засекречений кросовер Dacia Stepway 2.0: як він може виглядати

Сьогодні хетчбек Dacia Sandero Stepway більше схожий на піднятий хетчбек, ніж на повноцінний кросовер. Так…

04.05.2024

Kia показала перші тизери оновленого кросовера EV6

Kia показала перші фотографії оновленого електрокросовера EV6. Представлений у 2021 році електромобіль Kia EV6 дуже…

04.05.2024

Xiaomi хоче випустити дводверний суперкар, який кине виклик Porsche

Китайська корпорація Xiaomi, яка нещодавно почала продавати свій перший в історії автомобіль (SU7), вже плекає…

04.05.2024

В Україні впали ціни на пальне після рекордного підвищення

Ціни на бензин, дизпаливо та автогаз знизилися станом на початок травня. Про це пише "Хвиля"…

04.05.2024