Шість японських авто, які погано продаються

0
313

По всьому світу японського виробника дуже високо цінуються і практично в кожній країні можна спостерігати, що деякі з японських виробників знаходяться в п’ятірці чи трійці найбільш продаваних автомобілів за рік. І наша країні не виняток. Звичайно у нас японці не займають першу трійку лідерів з продажу, але все одно вони дуже високого цінуються і практично кожен хоче собі купити саме японську модель автомобіля, так як вони є дуже надійними і практично біс проблемними дуже довгі роки і кілометри. Так само дуже великою перевагою японців в нашій країні є його мінімальна втрата початкової вартості, що для багатьох є дуже важливим критерієм. .

Але, як і скрізь, є невелика частина автомобілів від японських виробників, які в нашій країні не користуються великою популярністю і багатьох просто їх обходять стороною по численних причин, хоча вони дуже надійними і красиві. Сьогодні ми покажемо вам шість автомобілів від японських виробників, які практично не помічають. Тож почнемо!

Suzuki SX4.

І почнемо з японського кросовера в кузові хетчбек, який з’явився на світ ще в 2006 році. Перше покоління було дуже популярним в нашій країні і до цього дня можна його спостерігати у великій кількості, але от з другим вже почалися проблеми. З надійністю тут все чудово, але ось зовнішня складова і фінансова змушують задуматися на рахунок покупки саме цієї моделі.

Mitsubishi Eclipse Cross.

Вперше дана модель з’явилася на нашому ринку ще в 2017 році і практично відразу ж була приречена на погану ліквідність і мінімальні продажу. Так само недавно вона отримала оновлення, яке найближчим часом має з’явитися в даній марці.

Subaru Outback.

Далі у нас йде досить популярний універсал свого часу, але зараз же він толком нікому не потрібен. Дана модель в п’ятому поколінні продається у нас ще з 2017 року, а найближчим часом має з’явитися шосте покоління. Нам завжди подобався цей універсал. Він залучав і залучає потужними і надійними моторами, наявністю повного приводу і чудовою прохідністю. Так само він досить місткий і комфортний.

Toyota Corolla.

Далі у нас виявляється дуже популярний седан свого часу. Зараз у нас продається вже 12 покоління даної моделі, яка до речі у себе на батьківщині займає лідируючі позиції з продажу. Правда там у них найбільше купують таку модель в кузові універсал і хетчбек. Автомобіль вийшов дуже навіть стильним і максимально красивим. Плюс він має невеликі риси спортивності, що може залучати багатьох.

Toyota C-HR.

Ще одна модель Toyota, яка виявилася максимально відома на нашому ринку. На цей раз кросовер, який продається у нас ще з 2016 року і нещодавно отримав планове оновлення. Найбільше у нього питань до зовнішності, яка вийшла досить дивним. Він виглядає дивно і незвично з усіх боків. Крім цього він має низький кліренс, тісний і маленький салон і багажник.

Subaru XV.

Ну і під кінець ще одна модель від Subaru, що не знайшла слави на нашому ринку. Дана модель вперше з’явилася у нас ще в 2011 році, а з 2017 року продається вже в другому поколінні. Хоча в Японії вона вже давно має рестайлінгову версію другого покоління. Даний кросовер сподобався нам відразу ж, як тільки з’явився. Найбільше нас приваблює яскраві кольори кузова, привабливий і виділяється дизайн і трохи схожий кузов на хетчбек.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!