Авто

Назвали найдоступніші кросовери сучасності

Share

В Україні з кожним роком все популярнішим і популярнішим стають кросовери, тому автомобільні експерти зібрали найдешевші моделі цього класу і з’ясували, скільки вони коштують.

 Ціна деяких бюджетних кросоверів дійсно вражає демократичністю, інші моделі коштують трохи дорожче, але пропонують багате оснащення. Всі вони гідні уваги. Кожна з представлених машин користувалася б високим попитом в Україні, якби надійшла в продаж, хоча дещо зі списку можна купити і у нас.

Suzuki S-Presso

Маленький японський кросовер створений для ринків, що розвиваються. Новинку виконали в дуже агресивному стилі, натхненний Suzuki Jimny. Завдяки цьому компактний S-Presso виглядає жваво і схожий на «справжній автомобіль».

Проте, на бездоріжжі з цією машиною краще не потикатися. Адже покупці можуть розраховувати тільки на передній привід, та й колеса досить маленькі. Варто Suzuki S-Presso $ 5200 в базовому виконанні. Дуже привабливо, правда?

Кросовер оснащений мотором об’ємом 1 л потужністю 68 л.с. (90 Нм крутного моменту). У парі з ним працюють 5-ступінчаста МКПП або автоматична коробка. У салоні увагу привертає незвичайне кругле оформлення дисплея мультимедійної системи. Є підтримка сервісів Apple CarPlay і Andriod Auto.

Mahindra KUV100

Компактний індійський кросовер, який виступає в тому ж сегменті, що і Suzuki S-Presso. Але коштує дорожче – від $ 8000. Так ми в Україні все одно не відмовилися б від такої незвичайної машини за ці гроші.

Правда, не всі покупці погодилися б придбати Mahindra KUV100. Головний недолік моделі – неоднозначний дизайн. Кросовер не можна назвати відверто красивим. Щонайменше KUV100 виглядає дивно, якщо не відштовхуючи. Силует перевантажений складними виштамповками на компактному кузові, а дизайн супроводжується дивними дрібними декоративними елементами на зразок хромованих «зубів» на решітці.

Бензиновий 1,2-літровий двигун модифікований для відповідності суворим екологічним вимогам, потужність – досить гідні 83 к.с., що в поєднанні з компактними розмірами автомобіля може подарувати майже спортивний досвід експлуатації.

Renault Kwid

Kwid є найдешевшим кросовером Renault і одним з найдоступніших автомобілів в своєму сегменті. Головною метою компанії було створити дуже дешевий компактний автомобіль для молоді і небагатих сімей. Все вийшло, адже машина виглядає відмінно і коштує всього $ 4000..

Завдяки недавньому рестайлінгу Renault Kwid отримав стильний сучасний дизайн і особливу модифікацію Climder, яку відрізняють яскраві кольорові акценти на кузові і в салоні.

Бюджетний кросовер пропонують з двигунами об’ємом 0,8 л потужністю 54 л.с. (72 Нм крутного моменту) або 1 л на 68 к.с. (91 Нм). Можна вибрати механічну й автоматичну КПП. В оснащенні є мультимедійна система з монітором діагоналлю 8 дюймів, підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

Renault Kiger

28 січня 2021 року французька компанія офіційно представила, мабуть, найважливішу модель нового року – кросовер Renault Kiger. Автомобіль коштує всього $ 7000, але, дивлячись на цю класну машину, повірити в таку цифру досить важко.

Новий Renault Kiger виконали в дуже ефектному дизайні. У передній частині «намалювали» велику решітку і дворівневу світлотехніку зі стильними вузькими денними ходовими вогнями. Задні ліхтарі зробили у вигляді С-образних блоків, які нагадують дорожчий і великий кросовер Renault Captur.

Салон виконаний в сучасному стилі і нагадує інші моделі компанії. Машину будуть поставляти на ринок з двома модифікаціями 1-літрового двигуна: в безнаддувних виконанні потужність складає 72 к.с., з турбіною – 100 к.с. Довгоочікувана новинка, яка точно сподобається покупцям.

Hyundai Venue

Найменший кросовер Hyundai вийшов стильним автомобілем. На індійському ринку модель оцінили в $ 10 000. Це зовсім небагато, але з 2021 року компактний Venue доступний і в Україні. Правда, у нас за новинку доведеться заплатити мінімум $ 18 000. Справа в тому, що для нашої країни заявлена ​​глобальна модифікація. Наприклад, в США така машина коштує від $ 17 000.

Крім ефектної зовнішності, корейський кросовер отримав затишний і добре оснащений інтер’єр. У рух Hyundai Venue призводить бензиновий чотирициліндровий 1,6-літровий двигун потужністю 120 к.с., який працює в парі з механічною КПП або варіатором.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

У Європі відбувся офіційний дебют позашляхової версії Nissan X-Trail N-Trek

Nissan розширює лінійку свого популярного кросовера X-Trail у Європі, представляючи нову комплектацію N-Trek , створену…

30.04.2024

Компанія Toyota планує відродження моделі Starlet у вигляді GR-версії

Toyota Gazoo Racing активно займається поповненням свого асортименту і останні новини з Японії говорять про…

30.04.2024

Екс-ведучий Top Gear дав прогноз про майбутнє бензинових та дизельних автомобілів

Багато хто впевнений, що майбутнє на 100% пов'язане з електромобілями і в ньому не залишиться…

30.04.2024

Xiaomi випустила 10 тисяч електромобілів SU7 лише за місяць

Компанія Xiaomi оголосила про випуск 10-тисячного екземпляра електроседана SU7. Як повідомила сама компанія в соцмережі…

30.04.2024

Volkswagen провів анонс цін на оновлену лінійку Golf

Новий Volkswagen Golf , який був представлений на початку цього року, вже доступний для покупців…

30.04.2024

ТОП-10 звуків несправної машини

Якщо машина видає нехарактерні для нормальної роботи авто звуки – це означає, що є несправність.…

30.04.2024