Авто

Toyota представила новий Land Cruiser Sahara Horizon (фото)

Share

У міру наближення гарячого очікуваного Toyota Land Cruiser 300 нового покоління, була представлена ​​флагманська модель спеціальної серії, яка є більш стильним уособленням незмінно популярного позашляховика. Модель LC200 Toyota Land Cruiser Sahara Horizon, випущена обмеженим тиражем всього 400 одиниць і запланована до показу в виставкових залах в березні 2021 року коштуватиме на 7 500 доларів дорожче топової Sahara – 131 896 доларів.

Кілька додаткових елементів розкоші з’явилися як всередині, так і зовні: Horizon легко ідентифікується по його унікальній темній решітці радіатора, чорній окантовці фар і димчастій хромованій обробці протитуманних фар, в той час як в салоні є преміальні чорні напіваніліновою шкіряні сидіння з унікальними прострочку і тисненням « Land Cruiser »на спинках.

Логотип Land Cruiser також з’явився в передніх фарах і задніх ліхтарях, що додає особливу унікальність великому позашляховику 4 x 4 з дизельним двигуном V8 Toyota, який зазнає кардинальних змін з появою LC300 нового покоління після затримки, викликаної пандемією COVID-19. Самим очікуваним стане перехід на двигуни меншого обсягу. Не виключено, що LC200 Horizon може стати останнім Land Cruiser, доступним з потужним 4,5-літровим турбодизелем V8 на 272 к.с. і 650 Нм.

Як повідомлялося, офіційні особи компанії пообіцяли, що Toyota Land Cruiser нового покоління буде пропонувати ті ж, а то й кращі, ключові характеристики в таких областях, як буксирування, проходження бездоріжжя і всебічні можливості – незалежно від того, які силові агрегати будуть встановлені під капотом. Очікується також високопродуктивна версія Toyota GR Land Cruiser 300.

«Оскільки це найбільш продаваний позашляховик підвищеної місткості, нестачі в Land Cruiser немає, а нова спеціальна серія Horizon пропонує клієнтам підвищена візуально відмінна привабливість. Завдяки унікальному стилю і атмосфері преміум-класу, спеціальна серія Horizon однаково зручна як для елегантної міської ночі, так і для перетину пустелі Сімпсон », – повідомив директор з продажу та маркетингу Toyota Australia Шон Хенлі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Компактний кросовер Renault Symbioz 2025 повністю розсекретили

Компанія Renault показала нового представника компактних кросоверів під назвою Symbioz. Ця модель завершує наступ на…

02.05.2024

Cadillac показав новий кросовер Optiq для китайського ринку (фото)

Cadillac представив молодіжний кросовер Optiq "на батарейках". Нова модель дебютувала на автосалоні в Пекіні, і…

02.05.2024

Названо найкращі седани компакт-класу, які коштують своїх грошей

В історії автомобілебудування був час, коли відносно недорогі та розкішні седани сипалися буквально з рогу…

02.05.2024

В мережі показали Rolls-Royce Cullinan 2025 без камуфляжу (фото)

У мережі з'явилися фотографії оновленого Rolls-Royce Cullinan 2025 без камуфляжу, що розкривають деталі рестайлінгу розкішного…

02.05.2024

У суперпікапа RAM TRX таки буде потужний наступник

У суперпікапа RAM TRX все-таки буде сильний наступник. Через тиждень після прем'єри варіанта з форсованим…

02.05.2024

Новий Hyundai Santa Fe отримає унікальну начинку в Китаї

Новий Hyundai Santa Fe отримає унікальну начинку у Китаї. На Пекінському автосалоні показали передсерійний позашляховик…

02.05.2024