Авто

BMW iX3 несподівано розкрив свою зовнішність

Share

Електричний кросовер BMW iX3 дебютував ще в 2018 році на автосалоні в Пекіні. Однак тоді він був представлений лише в статусі концепту. Німецька компанія ось-ось збирається приступити до виробництва iX3, і тепер з’явилися фотографії новинки.

Знімки були опубліковані в Instagram-акаунті scott26.unofficial. Примітно, що в іншому він абсолютно порожній: в ньому немає нічого, крім цих двох зображень. Це змушує засумніватися в достовірності фотографій, проте електромобіль на них виглядає цілком реалістично.

Візуально електрокроссовер майже не відрізняється від звичайного BMW X3 . Він виділяється новими бамперами і оригінальним аеродинамічним обвісом. iX3 укомплектований спеціальними шинами зі зниженим опором коченню.

На першому електричному кросовері BMW буде застосовуватися електромотор з віддачею 286 к.с. і 400 Нм. Новинка отримала тягову батарею ємністю 74 кВт * год. Очікується, що запас ходу складе 440 км. Поки відомо тільки про задньопривідньої версії iX3 з одним мотором. Не виключено, що в перспективі з’являться і модифікації з повним приводом.

BMW iX3 будуть випускатися на китайському заводі BMW Brilliance. Передбачається, що через відсутність повного приводу цей SUV не продаватимуть в США, але ж це один з найпривабливіших ринків для електромобілів. Виробництво повинно початися пізніше в 2020 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: BMWBMW iX3

Останні записи

Red Bull розсекретив дату дебюту власного гіперкара RB17

У 2025 році після 19 років роботи гоночна команда Red Bull Racing втратить свого геніального…

04.05.2024

Представлений новий недорогий кросовер від Cupra (фото)

Модернізований кросовер Cupra Formentor 2025 модельного року представили під іміджевим брендом, який компанія SEAT створила…

04.05.2024

Без цих документів за кермо не можна: українським водіям загрожують серйозні штрафи

Українські водії перед поїздкою мають бути дуже уважними. Необхідно перевірити, чи є при собі три…

04.05.2024

Hyundai відкликає понад 13 000 автомобілів через дефект вихлопної системи

Компанія Hyundai заявила про рішення відкликати 13500 авто для усунення несправності, відповідно до інформації від…

04.05.2024

Mazda показала концептуальний електричний кросовер Arata (відео)

Крім Mazda EZ-6, японський виробник автомобілів показав на Пекінському автосалоні та елегантний концепт електропозашляховика Arata. Передбачається,…

04.05.2024

В Україні створили нову машину для роботи на бездоріжжі

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

04.05.2024