Авто

Названо ТОП-5 найбільш надійних автомобілів вторинного ринку

Share

На першому місці серед найбільш надійних уживаних автомобілів розташовується Hyundai Solaris . Під капотом седана розташовується 1,6-літровий двигун потужністю 123 к.с., який поєднується з МКПП. Такі автомобілі здатні проїжджати без серйозних проблем понад 300 тис. кілометрів, а за п’ятирічний екземпляр на вторинному ринку просять від $ 9000.

Другу сходинку посів Peugeot 508. Автомобіль може бути обладнаний 1,6-літровим бензиновим двигуном або 2,0-літровим дизельним агрегатом. Моделі з японською АКПП Aisin можуть стати чудовою альтернативою новому автомобілю.

Трійку лідерів замикає німецька Volkswagen Polo. Найбільш надійними вважаються моделі, оснащені 1,6-літровим двигуном, що поєднуються з «механікою». На вторинному ринку седан пропонується від $ 10 000 за невеликий пробіг.

Далі експерти розташували Volkswagen Jetta. Крім популярного 1,6-літрового «атмосферника» автомобіль устатковувався 1,4-літровим турбомотом в поєднанні з АКПП. Однак фахівці рекомендують зупинити свій вибір на більш надійному 1,6 літровий двигун з маркуванням BSE, який здатний без проблем проїжджати понад 300 тис. кілометрів. За екземпляр 2015 року просять близько від $ 11 000.

Замикає рейтинг Honda Accord . Механічна коробка передач цих автомобілів славиться за свою надійність і великим ресурсом. Силові установки Honda також вважаються вкрай довгоживучими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024