Авто

Названі 3 автомобілі, які можна сміливо брати на вторинному ринку

Share

Придбання автомобіля – серйозний крок для більшості співвітчизників, в першу чергу через те, що він вимагає серйозних капіталовкладень. Далеко не кожен здатний впоратися з подібною покупкою самостійно відразу. Одні вдаються до допомоги кредитів. Інші – звертаються до вторинного ринку.

Саме час згадати найбільш вдалі бюджетні авто десятиліття і розібратися, яка з ними ситуація зараз.

1. Ford Fiesta

Найбільша популярність даного авто припала на 2002-2018 роки. Найпопулярніша модель – це «шістка» від 2009 року. У простих версій мотори бувають на 1.2-1.6 літра і дають до 101 к.с на виході. Коробка передач може бути будь-яка. Важливою перевагою Fiesta є те, що машина майже не потрапляла в таксопарки за останні роки.

В цілому автомобіль хвалять за високу надійність і непогану динаміку для такого скромного набору двигунів. Висока якість збірки, просторий салон і багажник також йдуть в жирний плюс. Лають Fiesta, як правило, за бідну комплектацію, не найвищу ремонтопридатність і недостатньо надійну «КПП-робот».

2. Volkswagen Polo

В цілому мова йде про автомобілі 2001-2020 років випуску. Найпопулярніший мотор – 1.2 літра з потужністю на 64 к.с.. Зустрічаються і 1.6-літрові агрегати на 105 «коней». Трансмісія може бути механікою, роботом або автоматом. На відміну від описаного вище кандидата, знайти Polo, який цей час не попрацював в таксі буде досить складно.

Хвалять модель Volkswagen, звичайно ж, за високу надійність і низьку вартість. А ось посварити «німця» можна за огидну шумоізоляцію, вкрай бідну комплектацію і дуже жорстку (просто до крайності) підвіску.

3. Hyundai Solaris

Найкраще брати автомобілі першого покоління, які також називалися «Accent» і випускалися з 2010 по 2017 рік. На відміну від конкурентів даний бюджетний автомобіль має куди більш продуктивні двигуни. У розпорядженні Solaris мотори об’ємом від 1.4 до 1.6 літрів з віддачею до 123 к.с.. Коробка передач може бути автоматичною або механічною. Важливою проблемою, як і у випадку з Volkswagen Polo, є «трудове минуле». Імовірність того, що авто встигло попрацювати в таксі – критично велика.

Похвалити автомобіль можна за високий показник економічності, а також досить дешеве технічне обслуговування. Крім того, Solaris дуже містка машинка. Що стосується недоліків, то автомобілісти відзначають низьку якість ЛФП, малий кліренс і проблеми в роботі двигуна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Subaru запускає продажі універсала WRX Sportwagon з “механікою”

Універсал Subaru WRX з механікою з'явиться в Америці. Але не у США. Практичний WRX з…

07.05.2024

Продажі Volvo зростають: які моделі сьогодні користуються популярністю у світі

Volvo оголосила дані про світові продажі за квітень 2024 року, які склали 65 838 автомобілів,…

07.05.2024

Kia готує новий електромобіль кращий за Volvo EX30

Kia готується уявити світові свою нову розробку в сегменті компактних електромобілів. 23 травня відбудеться офіційна…

07.05.2024

BMW змінить колірну палітру купе M2 у 2025 році

Компанія BMW продовжує радувати своїх шанувальників, оновлюючи гамму кольорів автомобілів. Напередодні стало відомо про нові…

07.05.2024

Що робити, якщо заправились неякісним паливом: є відповідь

У ситуації, коли в авто на АЗС залили неякісне паливо, експерт рекомендує викликати евакуатор та…

07.05.2024

Skoda здійснює революцію на ринку дешевих автомобілів з новою версією Go Fabia

Skoda здійснює революцію на ринку дешевих автомобілів з новою версією Go Fabia, доступним кросовером, орієнтованим…

07.05.2024