Авто

5 автомобілів 90-х, які досі користуються попитом і не підводять

Share

Автомобілі з минулого століття, що їздять по нашій неосяжній батьківщині, – давно норма. Нехай буде 25-30 років машині, але з вигляду іноді і не скажеш. Так, власники старих машин ще примудряються з почуттям задоволення спостерігати за суперником, який відстав в дзеркалах заднього виду. Про подібні авто далі в огляді.

1. Peugeot 406 (1995-2004)Цей автомобіль став відомий завдяки фільму «Таксі», а образ «скаженого» седана переслідує модель досі. Дизайн розробила студія Pininfarina з Італії, судячи з відгуків власників, із завданням впоралися на 5. Експерти радять купувати дизель на механіці, він вважається найнадійнішим варіантом. Машина радує комфортом як по салону, так і по підвісці. Проблеми із запчастинами не виникають – міняй розхідники і їдь. Головне, уважно оглядати перед придбанням, якщо господар нормально ставився, то машина буде радувати ще не один рік.

2. Mercedes E-Class W210 (1995-2002)

Модель користується попитом завдяки старій політиці компанії, видавати максимум якості. Класика вічна, і це авто навіть в наш час виглядає добротно. Люди, які цінують дизайн, комфорт і статусність, готові купувати цей автомобіль, не дивлячись на роки випуску. Важливо, щоб машина спочатку експлуатувалася як годиться, тоді і пробіг не страшний.

3. Honda Accord (1997 – 2002)Accord славиться спритними і надійними двигунами, частенько провокує натиснути на педаль сильніше. У тандемі з хорошою підвіскою і коротким ходом веде себе впевнено і комфортно. Власне за такі заслуги і полюбився. Власники, звичайно, скаржаться на дорожнечу запчастин, але таку робочу конячку міняти не хочуть.

4. Ford Mondeo (1993 – 2000)Американець, який часто зустрічається на дорозі через живучість та невибагливість. Найчастіше зустрічаються двигуни на 1,8 і 2 літри, рідше 1,8-літровий дизельний мотор. В електриці нарікань немає за умови, що господар стежив за машиною. Автомобіль коштує грошей, які за нього просять. Добротний седан, який при належному догляді прослужить роки.

5. Subaru Forester (1997 – 2002)Subaru вже давно став повноправним і звичним автомобілем на наших дорогах. Універсальність, повний привід і надійність залучають нових власників. Звук опозитного двигуна заслуговує музичної премії, хто почув, не забудуть.

Звичайно, автомобілі 90-х застаріли в загальнотехнічному плані, а обслуговувати їх стає все важче. Цікаво буде подивитися, які з сучасних легкових автомобілів зможуть показати таку надійність і витривалість через 25-30 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія

Останні записи

Найсильніший у світі Corvette вперше показав своє «обличчя»

Незабаром після анонсу General Motors кабріолет Chevrolet Corvette ZR1 2025 був помічений фотошпигунами. Chevrolet планує…

03.05.2024

Lynx Motors виводить на ринок електричні версії DeLorean та Ford GT

Компанія Lynx Motors представила дві нові моделі: електричний позашляховик GT1e, заснований на Ford GT, та…

03.05.2024

У США почнуть штрафувати автомобілі без водіїв

У Каліфорнії, де самоврядні автомобілі вже не новина, запроваджуються нові правила. Двома законопроектами, схваленими комітетом…

03.05.2024

Honda позбудеться невимовних імен: прощай, e:Ny1, привіт, Y1

Honda, відома своїми інноваційними автомобілями, нещодавно зіштовхнулася з проблемою, яка виявилася несподіваною навіть для такого…

03.05.2024

Відбулася прем’єра концепту електричного гоночного автомобіля Skoda Enyaq RS Race

Skoda робить ставку на електричну продуктивність, представляючи концепт гоночного автомобіля Enyaq RS Race , заснований на серійній моделі Enyaq…

03.05.2024

Розкрито Toyota з найнижчою оцінкою надійності у 2024 році

Автомобілі Toyota вважаються одними з найнадійніших на світовому ринку. Їх купують величезними тиражами та стабільно…

03.05.2024