Авто

Відбувся анонс нового Mercedes-Benz E-Class (фото)

Share

Оновлене сімейство E-Class 2021 модельного року отримало косметичні зміни зовнішності і новітні технології.

Оновлений Mercedes-Benz E-Class отримав модернізовані фари, інший передній бампер і більш габаритні грати радіатора. У задній частині авто з’явилися більш тонкі горизонтальні ліхтарі замість трикутних фар і інших бампер. Крім того, автомобіль може похвалитися розширеним асортиментом коліс і трьома новими відтінками для кузова.

Усередині E-Class 2021 роки отримує новітню інформаційно-розважальну систему MBUX і оновлену графіку цифрової приладової панелі. Як опція пропонується два 10,25-дюймових екрану або два 12,3-дюймових дисплея. Обидва вони можуть використовуватися для доступу до широкого спектру функцій, мають широкі можливості настройки і можуть управлятися за допомогою сенсорного екрану, нової сенсорної панелі на центральній консолі, голосового управління або жестів рук.

Конструкція рульового колеса також є новою, має двозонну зону управління та може бути представлена в трьох різних варіантах. Сидіння, дверні карти і інші відчутні поверхні в салоні можуть виконані з різних матеріалів, таких як Artico , шкіра Nappa з алмазними стьобами і інше. Доступний і широкий спектр допоміжних засобів для водія, в тому числі парктронік і 360-градусна камера, а також активний стоп-сигнал Go Assist .

В Європі бензинова лінійка нового Mercedes-Benz E-Class буде мати мотори потужністю 156-367 к.с., а дизельний гамма – 160-330 к.с. До складу електрифікованої лінійки входить чотирициліндровий бензиновий агрегат M254 з новим вбудованим стартером-генератором ( ISG ), який створює додаткові 20 к.с. і крутний момент 180 Нм.

Mercedes-Benz вперше випустив 3,0-літровий рядний бензиновий двигун M256 в E-класі, який також оснащений ISG . Завершує лінійку двигунів шестициліндровий дизель OM656 , який оснащений розширеною системою контролю викидів, як і чотирициліндровий OM654 . На європейському ринку оновлений E-Class з’явиться в середині 2020 року, а в кінці року вийдуть купе і кабріолет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Kia Sportage готується до оновлення: перші офіційні фото

Корейський автовиробник Kia розпочинає рекламну кампанію оновленої версії свого кросовера-бестселера Sportage. Автомобіль, модернізація нинішнього покоління…

24.10.2024

Легендарний найпотужніший автомобіль Toyota готується до відродження (ФОТО)

Папараці підловили на дорозі майбутній суперкар Lexus – це наступник легендарної моделі LFA. Перспективна модель…

24.10.2024

Стало відомо, як використання дистанційного запуску ДВЗ впливає на безпеку авто.

Останніми роками більшість автомобілів оснащується системами віддаленого запуску. Якщо її не передбачено заводом-виробником, автовласники намагаються…

24.10.2024

Найпопулярнішим автомобілем у Європі став електрокар

Експерти порталу «Автостат» розповіли про машини, що найбільше продаються в Європі. За звітний період було…

24.10.2024

Водіям вказали на шкідливі звички, що призводять до частих поломок автомобіля

Для підтримки автомобіля в хорошому технічному стані зараз є всі умови, при цьому велику частину…

24.10.2024

Поліція розкрила ключові страхи, які відчувають досвідчені водії за кермом

Якщо водії-новачки на дорогах бояться практично всього, включаючи інших автовласників та співробітників поліції, то для…

24.10.2024