Categories: Авто

Стала відома дата дебюту найкомпактнішого кросовера Toyota

Share
Найкомпактніший кросовер в європейському модельному ряду Toyota, який розташується на позиції нижче C-HR, дебютує 10 лютого нинішнього року. Найменування моделі оголосять в день прем’єри. Такою інформацією поділилося японське агентство Best Car.
Як зазначається, крос побудують на платформі GA-B – найменша варіація «глобальної» архітектури TNGA, яка лежить в основі актуального хетчбека Toyota Yaris. Всі головні вузли, агрегати і оснащення нова модель, напевно, теж запозичить у хетчбека. Кросовер отримає довжину в 3940 мм, ширину – в 1695 мм, висоту в 1500 мм, а розмір колісної бази складе 2550 мм.
За припущеннями, базову комплектацію нового SUV оснастять 89-сильною бензиновою «турботрійкою» об’ємом 1,5 літра, при цьому в якості доповнення запропонують силовий агрегат на основі 1,5-літрового наддувного ДВС і електродвигуна-генератора.
Виробництво кросу на французькому підприємстві Toyota в Оннен стартує в третьому кварталі нинішнього року, а продажі його, судячи з усього, почнуться ближче до грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Toyota

Останні записи

Lynx Motors виводить на ринок електричні версії DeLorean та Ford GT

Компанія Lynx Motors представила дві нові моделі: електричний позашляховик GT1e, заснований на Ford GT, та…

03.05.2024

У США почнуть штрафувати автомобілі без водіїв

У Каліфорнії, де самоврядні автомобілі вже не новина, запроваджуються нові правила. Двома законопроектами, схваленими комітетом…

03.05.2024

Honda позбудеться невимовних імен: прощай, e:Ny1, привіт, Y1

Honda, відома своїми інноваційними автомобілями, нещодавно зіштовхнулася з проблемою, яка виявилася несподіваною навіть для такого…

03.05.2024

Відбулася прем’єра концепту електричного гоночного автомобіля Skoda Enyaq RS Race

Skoda робить ставку на електричну продуктивність, представляючи концепт гоночного автомобіля Enyaq RS Race , заснований на серійній моделі Enyaq…

03.05.2024

Розкрито Toyota з найнижчою оцінкою надійності у 2024 році

Автомобілі Toyota вважаються одними з найнадійніших на світовому ринку. Їх купують величезними тиражами та стабільно…

03.05.2024

Новий Hyundai Palisade зняли зовні та всередині

Нове покоління флагманського кросовера Hyundai Palisade має побачити світ на початку 2025 року. А поки…

03.05.2024