Categories: Авто

Новий кросовер Luxgen URX з’явився в продажу (фото)

Share

Компанія Luxgen запускає продажі нового флагманського кросовера URX. Нагадаємо, ця марка, що належить тайваньському автоконцерну Yulon Motor, дебютувала ще в 2007-му. Авто цього бренду носять статус преміальних, на що вказує сама назва компанії. Це скорочення від двох слів «Luxury» (розкіш) і «Genius» (геніальність). Luxgen URX отримує стильну двоярусну оптику і габаритну радіаторну решітку складної шестикутної форми.

У салоні авто місце традиційної «приборки» зайняв сучасний вертикальний тачскрін мультимедіа. Саме він тепер транслює всю інформацію. 

За своїми розмірами тайванський Luxgen URX трохи компактніший Hyundai Santa Fe. У довжину новинка досягає 4 740 мм при колісній базі 2: 720 мм, а її висота становить 1 760 мм. Архітектура салону нового SUV може бути п’яти, шести, – або семиместной. 

У рух Luxgen URX призводить єдина бензинова «турбочетвірка» на 1,8 літра з віддачею 205 к.с. Пару їй складає автоматична КП від Aisin. Головним ринком збуту автомобілів марки вважається Китай, хоча місцеві автомобілісти особливої уваги до них поки не проявляють. У цьому році продажі Luxgen в Піднебесній «просіли» в 15 раз. Прайси на новинку варіюються від 143 600 до 155 600 юанів (це близько 500 – 600 тис гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Luxgen

Останні записи

Перекуп пояснив, як захисна плівка знижує вартість автомобіля

Обклеювання автомобіля декоративною або захисною плівкою може здаватися хорошим варіантом, щоб надати машині більше індивідуальності…

12.10.2024

Porsche відкликає значну кількість електромобілів Taycan

Власникам автомобілів Porsche Taycan незабаром чекає поїздка до дилерського центру. Було оголошено відкликання через ризик…

12.10.2024

Чому важливо міняти моторну оливу в китайських автомобілях після купівлі

Чесно кажучи, з усіх проблем, з якими стикаються власники китайських авто, є одна, про яку…

12.10.2024

У Європі Tesla Cybertruck критикують за надто великі розміри та гострий дизайн

Cybertruck від Tesla дуже великий і гострий для європейських доріг, вважають європейські активісти. У Європі…

12.10.2024

За словами поліції, автомобілі Tesla не підходять для службового використання

З 2035 року в Каліфорнії буде заборонено продаж нових автомобілів на бензині та дизелі. Закон…

12.10.2024

Новий Citroen Basalt показав результат у 4 зірки на першому краш-тесті

Компанія Citroen нещодавно випустила новий бюджетний купеподібний кросовер Basalt. Інформації про рівень її безпеки досі…

12.10.2024